Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Doakes vystopuje Dextera až k jeho poslednímu úlovku a odhalí mu tajemství z Harryho minulosti, Dexterův svět se začne hroutit. Miamská policie začne kolem "řezníka z přístavu" stahovat smyčku. (HBO Europe)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter dojde k najzávadnejším odhaleniam svojej minulosti a nebude to pre neho nič príjemné. Štokholmský syndróm medzi ním a Doaksom nie je príliš tradičný, ale títo chlapíci majú predsa len nejaké tie spoločné veci. Divák sa už seriózne začína pýtať, komu vlastne skutočne držať palce? Každopádne Dex vymyslel skvelý plán, ako odpútať od seba pozornosť a poskytuje polícii nezvratný dôkaz o Doaksovej vine. Tentokrát neurobilžiadnu školácku chybu, takže za plný počet. Jedine že by tá zmienka o chate v sms bola chybou, ale to bol proste risk. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda mě mohla snadno znudit opakujícími se rozhovory mezi Dexterem a Doakesem v chatě v močálech, kdyby mě právě tyhle debaty tak nebavily. Když se k tomu přidalo postupující vyšetřování a Dexterův těžký vnitřní boj, byl jsem hodně spokojený. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čísla tu hovoří jasně. Bude pro všechny zbylé série fakt náročné tuhle našlapanou jízdu překonat. Ale pokud se vydaří, Dexter má našlápnuto na to stát se jedním z top seriálů, co jsem kdy viděl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama