Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V závěru druhé série Lundi a FBI jednou provždy uzavřou případ "řezníka z přístavu". Dexterovi je ale ještě pořád docela horko, jeho život se totiž ocitá v jednom ohni – a to doslova. Dokáže znovu povstat z popela? (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa tvorcovia vážne predvieli a všetky udalosti a zápletky druhej série rozplietli v perfektne vymyslenom finále. A uzavreli ich tak, ako sme ich, zrejme väčšina, presne chceli. Je v tom kus čierneho humoru, nechýba napätie ani nejaké to prekvapenie. Layline podpaľačské schopnosti neboli iba jednorázovým rozhodnutím pre osvieženie série niekedy v jej polovici, ale iba prípravou na to, čo má prísť. Otázkou ale je, či v tejto sérii hlavná postava nestratila pre istú skupinu svojich fanúšikov vlastný kredit. S tým ale masový vrah musí počítať... ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série vlastně skončila hned na začátku tohoto dvanáctého dílu, a to za pomoci docela dobrého fórku, který si tvůrci pro Doakese připravili. Zbytek můžeme považovat spíše za takový bonus a dohrání dalších motivů. Značně originální přístup, ale proč ne. Získali jsme tak možnost zastihnout před začátkem třetí série Dextera v situaci, kdy má dojem, že začíná doba nekonečných šťastných dnů. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda sice byla proti předchozímu dílu o něco málo slabší, přesto si podle mě plný počet hvězdiček zasloužila. Vyřešily se osudy dvou postav, které velmi výrazně ovlivnily celou druhou sezónu, tvůrci se navíc v obou případech dokázali vyhnout uspěchané zkratkovitosti, kterou znám z jiných seriálů, takže jsem byl velmi spokojen. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý závěr série, to ano. Avšak za úplný vrchol nejspíše považuji epizodu předchozí. Tentokrát to nebylo až tak napínavé, šlo to předpokládat. Nicméně s úsměvem končila linka Lundi-Debb, ačkoli i tentokrát se to dalo předvídat. Celkově v druhé sérii až na výjimky vnímám pokles kvality - Lila i Rita mi tentokrát opravdu hodně vadily, s tím, že se mi ani nelíbil jejich vývoj. Možná jen je mi fakt bylo líto Maríi Laguertové, ta si to asi takhle nezasloužila. Uvidíme, třeba se jednou Marií dočká pravdy... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama