Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter musí přijít na to, jak přesvědčit Ritu, že je jeho nabídka k sňatku upřímná a láskyplná. Miguelův mstivý bratr Ramon zoufale pátrá po vrahovi jejich sourozence, kterého ve skutečnosti zabil Dexter. (HBO Europe)

Recenze (4)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, téma svatby a rodiny, což nás nikam neposune. Na druhou stranu vztahy Dexter-Miguel-Ramon se může vyvinout skvěle. A to je to, co táhlo tuhle epizodu. Vkládám do Miguela opravdu hodně, tak snad dostane prostor! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť som sa pozastavil nad tým, či nebolo trochu zbytočné sem vsádzať ďalšiu vraždu, aby sa zaplnila stopáž, ale ako vieme, tak v Dexterovi nie je nič len tak a všetko má svoj zmysel a pevné miesto v hlavnom príbehu. No a záverečná "úprimná" žiadosť o ruku skvele zmotivovala jednu veľmi rýchlo odhalenú vražedkyňu a jej zločin z vášne. Nesympatický kubánsky braček s metrosexuálnou briadkou mi už po štyroch dieloch tak lezie na nervy, že to s ním Dexter snáď veľmi rýchlo skoncuje. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě šlo o další standardní epizodu třetí sezóny, kterou bych za jiných okolností ohodnotil čtyřmi hvězdičkami, protože mě bavily i Dexterovy ryze pragmatické důvody pro případnou svatbu, všechno mi ale úspěšně kazila Rita, já tu věčně ublíženou a neustále trpící osobu prostě nemusím. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama