Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter se rozhodne Miguela vyzkoušet, aby zjistil, zda prohlédl jeho tajemství. Rita mezitím přijde o práci a přemítá o tom, zda je jí vůbec souzena úspěšná kariéra. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak u máme nového podozrivého v hľadaní "pána kožařa", avšak záver toto podozrenie čiastočne poprel a tieň podozrenia vrhol na niekoho iného. Kto dáva pozor, toho už táto myšlienka napadla zrejme omnoho skôr. Miguel a Dexter to rozbiehajú vo veľkom, pričom takmer v každom okamžiku ich akcie ste neustále na pochybách, či Miguel nehrá falošnú hru. Pričom si na konečnú odpoveď ešte budeme musieť počkať. No napínavejšie to uprostred sezóny ani byť nemohlo. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepší diel. Vyrovnaný vo všetkých dejových líniách. Čo sa pána sťahovača týka, ten sa tentokrát riadne „predviedol“ prial by som mu Dexterovu pomstu. A tiež mám istý typ, mám pocit, že sa vrah opäť skrýva na policajnej stanici, takže uvidíme. Každopádne bromance Miguela a Dexa naberá poriadny spád. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šesté epizodě chyběla jen větší dávka cynického humoru, abych jí mohl dát plný počet hvězdiček, protože s vývojem vyšetřování i s akcí přátelského dua jsem byl jinak spokojen. Jen mám pořád ten pocit, že obě předchozí řady byly přece jen lepší. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Harry (James Remar) mluví s Dexterem (Michael C. Hall) v předvečer vraždy, je zpoza kamery slyšet vyzvánění telefonu někoho ze štábu. (Isador)

Reklama

Reklama