Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter začne pracovat s Miguelem, oba se ale záhy neshodnou na výběru jejich potenciální nové oběti. Rita zjistí, že Miguelova žena podezírá svého manžela z nevěry. Dextera požádá stará přítelkyně o pomoc s ukončením jejího života. (HBO Europe)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak táto epizóda nebola o tom, že by sa snáď hlavná dejová línia sunula vpred raketovým tempom, ale nakoniec aj v tomto smere došlo k výraznému pokroku. No a ten zvyšok? V tomto smere zase ide asi o to najlepšie, čo doteraz tretia séria ponúkla. Zabiť, či nezabiť niekoho, kto je nepriamo zodpovedný za pribúdajce mŕtvoly? A zabiť, či nezabiť niekoho, kto už na tomto svete nemá chuť byť, respektíve nemieni prežiť zvyšný mesiac života v urputných bolestiach? Áno, táto epizóda má hamletovské rozmery. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Místy mám s tou třetí sérkou trochu problémy, zatím mě nedokázala tolik vtáhnout, ale může dojít k tomu, co údajně Dextera definuje ve všech řadách - po vlažném rozjezdu přichází zaručený kulervoucí závěr. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice je mi jasné, že sedmá epizoda na plnou palbu nebyla, ale subjektivně jsem jeden kousek přihodil za Camillu. Jasně, všudypřítomná rakovina je už fakt otravná, ale přátelit se s někým, jako je Dexter, nemusí být od věci, jeden nikdy neví, kdy by mohl podobnou laskavost využít. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama