Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nedávné události doženou Dextera, aby se pustil do pátrání po vrahovi přezdívaném Trinity na vlastní pěst. Debra se obviňuje za událost, která se jí vymkla z rukou a Rita si uvědomí, jak málo toho o svém muži ví, když objeví jedno z jeho tajemství. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda štvrtej série, kde nemám problém dať pný počet. Ide najmä o jej záverečnú tretinu, kedy Dexter sleduje Trinityho, čo znamená, že odhalil o koho ide a sledovaním tak nielen sleduje vraždu jeho ďalšej obeti, ale dozvedá sa niečo aj o jeho súkromnom živote. Čím sa prevracia všetko, čo sme si o tejto postave doteraz mysleli. Otázkou je, čo bude so záznamom z budovy a ako na všetko zareaguje Dexter v najbližšej dobe. Kľučkovanie medzi sériou klamstiev servírovaných ženám v jeho živote je neželaným, ale logickým problémom navyše. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh se vyvíjel tím správným způsobem, Znovu jsem byl spokojen s celkovou atmosférou, přestože napětí i akce tentokrát citelně ubylo. Jen otravná Rita vytáčela mé budíky do červených hodnot, a právě proto musím tvůrce pochválit i za ni, napsat tak protivnou postavu, to si zaslouží pochvalu. Začínám chápat, proč se Paul uchyloval k domácímu násilí. Neschvaluji, ale chápu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá řada ze všech vyniká už jen tím, že se pomaloučku netáhne až k napěchovanému konci, ale je takhle nezměrně napínavá už ve své první polovině. A vypadá to, že nehodlá jen tak slevit. Jedině dobře. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinity je sice sériový vrah, ovšem natolik inspirativní osobnost, že je přímo Dexterovou morální povinností sledovat jeho další počínání nejen v zabijáckém, ale i soukromém životě, a čerpat inspiraci pro vlastní bohatý život. Ta kombinace Trinityho přímočarého primitivismu, evidentní kultivovanosti a vzdělanosti a současně pošahanosti je fascinující. ()

Reklama

Reklama