Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter zdvojnásobí své úsilí, aby byl stále o krok napřed před oficiálním vyšetřováním Trinityho. Z té nejméně očekávané strany se mu dostane rady ohledně jeho rozepří s Ritou. (HBO Europe)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na šesté epizodě mě nejvíce bavilo Dexterovo sbližování se s Arthurem a jeho rodinou I Debřin vnitřní boj, příliš mě ale nebavilo sledovat vývoj vztahu mezi Angelem Batistou a Marií LaGuerta, přišlo mi, že tvůrci potřebovali jen natáhnout čas. I tak jsem ale neměl důvod snižovat hodnocení. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne dostal John Lithgow poriadny priestor a nikoho neprekvapí, že ho patrične využil. Taktiež sa dozvedáme jeho motivácie páchať krátko po sebe tri rituálne vraždy a potom si dať na nejaký čas útrum. I keď určite sa časom dozvieme ďalšie zaujímavé novinky, napríklad typ jeho postihnutia. Perfektne fungujú aj paralely a opozitá v chovaní Arthura a Dextera, ten sa definitívne vzdáva svojho bytu a paradoxne si stavia záhradný domček pomocou vražednej zbrane. No je to opäť dokonale vymyslené a čierny humor je tak skrytý, že ho skoro treba hľadať lupou, o to lepšie ale potom funguje. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Dexter (Michael C. Hall) přinese svému synovi Harrisonovi dupačky s nápisem "My dad's a geek" (Můj otec je "geek"). "Geek" je mimo jiné označení pro osobu, která má hluboké technické nebo jiné odborné a vědecké znalosti a obzvláštní zapálení pro svůj obor. (AnaMaruska)

Reklama

Reklama