Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexterovi se konečně podaří najít rovnováhu mezi prací, rodinou a tajným životem, ale pronásledování jeho nové oběti je zmařeno. Debra mezitím opět projeví nevítaný zájem o rozporuplnou minulost jejich otce. (HBO Europe)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda dáva trochu vydýchnuť ústrednej detektívnej zápletke a pridáva zase robotu Dexterovi, kedy sa objaví nejaký metrosexuálny vrah modeliek. Takže čo to preňho znamená? Že Arthur bude na tejto planéto o pár dní dlhšie. Dozvedeli sme sa o Dexovom a Debrinom otcovi to, čo sme už dlho tušili a tí kubánski poliši to už s vytváraním (pseudo) problémov okolo ich vzťahu už fakt preháňajú, chovajú sa ako teenageri. No a záver? Opäť prekvapil a zmotivoval celú zápletku s vrahom modeliek. No, chybička se vloudila... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci seriálu mě sedmou epizodou znovu potěšili, autoři scénáře českého dabingu zase pobavili, když dokázali bez mrknutí oka přesunout Biskajský záliv na opačnou stranu Atlantiku. Díl opět disponoval skvělou atmosférou, došlo i na akci a napětí a John Lithgow hrál Arthura Mitchella tradičně zcela přesvědčivě. Jemu ti narušení jedinci prostě jdou. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama