Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter přemítá o tom, zda je otcův kodex skutečně ta správná cesta. Když zjistí, že si Trinity naplánoval výlet mimo město, přidá se k němu v naději, že dostane odpovědi na své otázky. Debra mezitím zjistí, že kvůli své soustředěné snaze dopadnout Trinityho zavírala oči před pravdou. (HBO Europe)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nůžky mezi Trinityho pošahaností a labilností na straně jedné a chladnou precizností na straně druhé se nám začínají rozevírat, což na jednu stranu vzbuzuje otázky, jak je možné, že je tolik desítek let neprozrazen, na druhou stranu to to umožňuje Johnu Lithgowovi rozehrát postavu v celé parádě a divákovi nabídnout podívanou, kdy skutečně neví, co čekat. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blíží se díkuvzdání a s ním spousta vypjatě napjatých situací, při nichž se nebudeme chtít z toho gauče zvednout. Budeme chtít koukat dál s absolutní zvědavostí, jak moc drsná bude eskalace celé této řady. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři k předchozímu dílu jsem chválil Johna Lithgowa za jeho Arthura Mitchella, tentokrát dostal víc prostoru a výsledný dojem byl ještě o něco lepší. Nápad s výletem do Tampy příběhu určitě prospěl, při dění na okrsku jsem se taky nenudil, takže pět kousků bylo určitě na místě. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arthur sa začína ukazovať ako riadne labilná osobnosť, čo mi nejde úplne dohromady s tým, s akou chladnosťou a precíznosťou konal svoje predchádzajúce zločiny. Dexter si s ním tentokrát poriadne užil a zažili niečo, čo by ich v normálnom svete a ak by boli "ľudia", pevne spojilo. Ono dokonca aj Dexter začína uvažovať o tom, že predsa existuje alternatíva, že aj on je človek... no uvidíme. Nastáva zvrat vo vyšetrovaní vraždy Lundyho a postrelenia Debry a dosť ma tým scenár zaskočil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama