Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak Dexter pozoruje Arthurovy nejbližší a nahlíží tak do jeho duše, ocitne se v jeho bizarním a pokřiveném světě. Rita má plné ruce práce s přípravami oslav Dne díkůvzdání pro dům plný lidí. Debra zatím tráví dovolenou dalším vyšetřováním případu zabijáka Trinityho a Batista uzavře starý případ. (HBO Europe)

Recenze (6)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherný podvečer u Mitechellů, který i v emočně relativně vyprázdněném Dexterovi zanechal hluboký dojem. Takový, že u sebe doma dokázal rázně utnout nápad, že by všichni mohli před krocaními hody říci, za co jsou vděční. Moc vtipný moment uprostřed dílu, kde se pošahanost vymyká z hranic. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krocani byli o tomto Díkůvzdání obzvláště vypečení, Dexterovo odhalení tajemství rodiny Mitchellů přineslo své mrazivé momenty, a přestože se u mě už nemůže dostavit moment překvapení, protože jsem už seriál před lety viděl, finální: "Ahoj, tati.", mělo i tak svou sílu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už si nejste jisti, zda vás průběh epizody nadchl tolik jako ty předchozí, přijde plotwist na konci, který vás až do dalšího večera nenechá klidnými. Rád jsem byl tím, kdo zvedl zdejší hodnocení z 94 na sakra zasloužených 95 %. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama