Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesty Dextera a Arthura se protnou a dojde ke konfrontaci, která jim oběma navždy změní život. Debra odkryje šokující, hluboko pohřbenou pravdu. Rita připustí, že mají v manželství s Dexterem problémy a Batista s LaGuertovou si nesou následky svých činů. (HBO Europe)

Recenze (7)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takový závěr jsem nečekal. Ačkoli jsem Ritu opravdu neměl rád, tak její smrt jsem si nepřál, hlavně kvůli Dexterovi. Ale že to s ní skončí takhle ? Wow fakt jsem překvapený, jak nám to tvůrci podali. Mrzí mě, že nám trošku více nepřiblížilo okolnosti, ale snad nám to nabídne následujících série... Neskutečné, jak tenhle seriálový skvost dokáže překvapit! ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinity přímo u Dextera v práci mi připomněl známou fotku slepice procházející kolem KFC. Při konečném zúčtování pak Trinity zapomněl Dexterovi něco říci, i když se něco jemně naznačit snažil. Rozloučili jsme se s Ritou, tedy postavou, která s výborným dabingem Lucky Vondráčkové vždy dokázala Dexterovi připomenout, že existují mnohem akutnější problémy k řešení, než je uklízení mrtvol, zachraňování se před elektrickým křeslem či utíkáním před mafiány a sériovými vrahy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci výborně zvládli i samotný závěr čtvrté sezóny, co víc bych si mohl přát? Oficiální policejní vyšetřování a Dexterův lov se pěkně provázaly, Dexterova temná minulost se konečně dostala na světlo a jako bonusový dárek mi tvůrci přidali rozloučení s nejotravnější figurou celého seriálu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobne, ako pri konci predchádzajúcej série, ide viac menej už len o dojazd a nič extra prekvapivé sa nestane. Dobre, ten záver je skutočne hustý, ale čo sa týka prípadu, tak tam sa všetko uzavrie pomerne očakávaným spôsobom. Lenže je tu ten záver a ďalej aj zistenie Debry, o čo v jej a Dexterovom živote skutočne kráča, aspoň teda ten prapočiatok všetkého. Či sa v pátraní dostane aj k jadru veci, v polovici seriálu ťažko odhadovať. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama