Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter se ocitne v podivné situaci - místo toho, aby životy jen bral, musí jeden zachránit. Debru čeká děsivá konfrontace s jedním hlavním podezřelým v případě vražd v Santa Muerte. Quinn se dál věnuje nápadným podobnostem mezi Kylem Butlerem a Dexterem Morganem. (HBO Europe)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavný prípad začína byť až príliš jasný, snáď je ale viac zašmodrchaný než sa zdá. Quinn už musí lieť na na nervy každému podobne ako Doaks, dúfam, že podobne aj skončí. No a Julia Styles je ako nová zachránená obeť takmer na nepoznanie a jej chovanie je totálne na slučku. Samozrejme, je oprávnené, ale pozerať sa na ňu je zatiaľ dosť ťažko stráviteľné. Záver dáva poznať, že v tomto smere sa už veci začínajú upokojovať. No a malý Harry, tak skĺbiť kŕmenie, prechádzky, vyšetrovanie a vraždenie, no nezávidím. Takže v skratke, táto epizód je veľmi hektická a buďme radi, že nemáme podobné problémy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po chabém začátku se pátá sezóna ubírá správným směrem. Dexterův život je ještě hektičtější než kdykoliv předtím, bavilo mě sledovat jeho tanečky mezi prací, synem a koníčkem, ale ani na oddělení vražd mi nehrozila žádná nuda, takže jsem nad výslednou známkou nemusel váhat. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama