Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter a Lumen jsou právě uprostřed honu na svou další oběť, když je překvapí neohlášená návštěva. Debra je převelena do archivu, kde se jí podaří vypátrat nové skutečnosti k případu dívek z barelů. (HBO Europe)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť vynikajúce, ale skôr premostenie k ďalšiemu dielu, kde vďaka cliffhangeru očakávame tú najdôležitejšiu konfrontáciu. Na oddelení to pekne vrie, pričom sa otvára zdanlivo uzavretý prípad, aspoň čo sa týka papierovačiek. Žiadna extra dobrá správa pre Dextera, ale aspoň z toho nevyviazne tá hlavná sviňa ako obyčajná obeť Dexterovho súdu, ale hanba bude aj na verejnosti. Aspoň teda "kurva" dúfam. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od dílu, jež se z velké části věnoval spíše rodinným záležitostem, které zahrnovaly i prudně drzého fracka, jemuž bych nejradši podstrčil místo toaletního papíru škumpu nebo kopřivu, bych za běžných okolností těžko očekával jakoukoli zábavu, tady na mě ale celek překvapivě dobře fungoval, proto jsem hodnotil pěti kousky. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trocha výchovných trampot s nevlastní dcerou Astor, při kterých se ukáže, že věci nemusejí být takové, jak se zdají. Vzhledem k minulosti personálu oddělení, jenž se v minulých sériích všemožně prostomyslně milostně proplétal s pachateli sériových vražd či aspoň jejich příbuznými, je dobře, že se scénáristé rozhodli ukázat, že se na tomto svérázném oddělení také občas používá mozek, ať už jde o Quinnovo podezření a pátrání či Debřiny záblesky. ()

Reklama

Reklama