Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V závěru páté série se ukáže, že Lumen byla jen návnada a Dexter se ocitne v bezvýchodné situaci. Detektiv ví, že je v pasti, ale riskuje vše, aby se z ní dostal. Debra se v případu dívek z barelů nechá vést svými pocity. Quinn potřebuje pomoc, kterou mu může poskytnout jenom Dexter. (HBO Europe)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byť mám Julii Styles rád, oceňuju, že se v 6. sérce už neobjeví a Dexter zase na poli ženských protějšků pojede nanovo. A hlavně v tom, kdo se mu tentokrát postaví jako úhlavní nemesis. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné epizodě páté sezóny jsem přece jen hvězdičku ubral, protože se mi nelíbilo, kam směřuje Dexterův duševní vývoj. Chyběl mi ten chladný cynik, který by neustále glosoval děj hláškami suchými víc než dno vany v rodině potomků rádžastánských přišelců. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu myšlenku mohu napsat k jedenáctému i dvanáctému dílu. Dexterovi hoří koudel na několika místech najednou, takže stanovení priorit není úplně nejlehčí. Nechat mrtvolu se jen tak někde povalovat? Uklidit po sobě hned nebo až potom? Vystavit někoho nebezpečí? Přiklusat okamžitě na oddělení a nebudit podezření? Zkrátka klasický dexterovský mix. Na konci nás čeká jedno trochu prapodivné rozhodnutí, které dá Dexterovi ještě nějaký čas, aby nebylo poznáno, co je zač. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Dexter (Michael C. Hall) cestou na River Jordan Camp havaruje s červeným autom. Auto dopadne na kolesá (bez šance prevrátiť sa), no v nasledujúcom strihu je vozidlo na streche. (chandler101)

Reklama

Reklama