Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S pomocí svého nového přítele v osobě bratra Sama se Dexter snaží vnést do vší té temnoty paprsek světla. Mezitím ho ovšem pátrání po zabijácích soudného dne zavede úplně jiným směrem. Batista a Quinn navštíví univerzitu, kde působil profesor Gellar. Debra musí na základě vnitřních předpisů vydaných po střelbě v restauraci podstoupit terapii. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se v páté epizodě zaměřili spíše na rozhovory než na akci a pokrok v pátrání a příliš mě nepotěšili. Hlavně moudra osvíceného bratra Sama mi lezla pěkně krkem, kdybych chtěl poslouchat něco takového, mohl bych si v neděli zajít do kostela na mši, i když nevím, jak rádi by mě tam viděli, taková bezbožnost by jim mohla vysklít okna a narušit statiku budovy. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polícii aj Dexterovi to v tejto sérii myslí rýchlejšie než obvykle a identita vrahov je už odhalená. Lenže polícia vie iba o jednom a Dexter zase o tom druhom. Implicitne tvorcovia naznačujú, že náhodný sex môže mať aj pozitívne dôsledky a nemajú na mysli tehotenstvo. Ale napríklad aj náhodne nájdenú stopu k vrahovi. Epizóda je pomerne temne ladená, neustále sa tu filozofuje o svetle a temnote a i keď to na prvé počutie znie klišovito a pateticky, tak to začína v rámci série dostávať zmysel. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Travis (Colin Hanks) a Gellar (Edward James Olmos) srazí autem mladý pár. Travis vystupuje a otevírá kufr. Když však odnáší omráčenou brunetu do kufru, otevírá ho znovu. (Shaleman)

Reklama

Reklama