Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Debra se stane svědkem Dexterovy vraždy Travise Marshalla. Sourozenci se snaží usmířit a zakrýt svou účast na vraždě. Mezitím se na scéně nečekaně objeví detektiv Mike Anderson. Quinn a Batista urovnávají starý spor a LaGuertová nachází důkaz, který jí přivádí na stopu v případu Řezníka z Bay Harbor. (HBO Europe)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo asi poprvé, kdy mě u Dextera bavily rozhovory více než tajný koníček hlavní postavy (no, i když tajný...). Bavilo mě sledovat, jak se Debra zvolna propracovává ke konečnému zjištění, a zúčtování s dalším vrahem na mě tentokrát působilo spíš jako rušivý element. A ani v tomto případě se tvůrci nevyhnuli podivnému ukrajinskému jménu. Kaja? Hmm, Káťu by asi herci nezvládli, chápu, ty háčky dělají v anglicky mluvících zemích potíže. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo by to byl čekal, že zrovna v 7. sérii se po tolika dílech povede tak dobře vykonstruovat zrovna pilotní díl. S těmi jsem měl v předchozích sériích velké problémy a už jsem vůbec nepočítal s tím, že už takhle zazší řada začne tak napínavě. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že sedmá série bude takovým nadopovaným návratem k sérii číslo dvě. Dexterovi bude i přes jeho emoční skoroprázdnotu pěkně horko. Až je skoro škoda, že nám skoro na počátku zmizí postava, od které jsem si sliboval, že by mohla Dextera také pěkně prohnat. ()

Reklama

Reklama