Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter se přes dohled Debry snaží dokonat novou vraždu a Ukrajinská banda se chce pomstít za zabití jednoho svého člena. Quinn se sbližuje s tanečnicí z ukrajinského nočního klubu, LaGuertová se snaží spojit s Batistou, aby jí pomohl otevřít starý případ Řezníka z Bay Harbor, protože věří, že vrah je stále někde na svobodě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád se mi nechce věřit, že v tak zazší sérii pětkuju o sto šest a fakt u té telky sedím zařezaný se zvědavostí, kam se to celé ubere dál. Sice se na pozadí samozřejmě buduje další ústřední linka s novým záporákem, mnohem víc mě ale baví konsekvence minulosti, které Dexterovi ještě pořádně zavaří. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá sezóna se zatím nese v tom správném duchu. I na třetí pokus mě tvůrci bezvýhradně potěšili, i když mě tentokrát zaujalo hlavně dění kolem Louise i lov na Raye Speltzera a vztah mezi Debrou a Dexterem v tomto případě události spíše doplňoval. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z top epizód celého seriálu. Konečne máme možnosť sledovať reakcie Debry na Dexterovu činnosť a to so všetkým, čo k tomu patrí. Navyše sa do hry naplno zapojili aj Ukrajinci, ktorí zabijú toho nesprávneho a podľa všetkého z toho bude ešte veľký prúser pre Dextera vo viacerých rovinách. No a ešte sa konečne objavila aj Yvonne Strahovski, takže čistý plný počet. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dexter už měl všemožné typy protivníků, ten ze sedmé série očividně neztrácí čas a patří k těm, co se příliš nezakecají a svou (zlo)vůli vykonávají přímočaře a bez odkladu. Mrzelo mě brzké ukončení linie s nerdem, čekal jsem, že se z toho ještě vyklube něco zajímavého. Debra povoluje Dexterovi uzdu, zřejmě smířená s tím, že až to jednou praskne... ...tak to prostě praskne. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama