Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračuje případ mrtvých s vyjmutou částí mozku, policie nalezla další oběť. Dexter chce však vyřešit také potíže se sestrou, která se na vlastní pěst pustila do pátrání po ukradených špercích... (TV Prima)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda osmé sezóny ve mně zanechala rozporuplné pocity, na jednu stranu mě naplnila nadšením absence cenzorských zásahů, ale na druhou stranu jsem se nedokázal zbavit dojmu, že byla poněkud nezajímavá (až na některé momenty). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípad rezača mozgov pokračuje tak, že všetrovatelia nájdu ďalšie mŕtvoly, z čoho jedna bol páchateľ a zároveň aj obeť. Takže prípad bude zložitejší. Vzťah Debra a Dexter je na bode mrazu, brácha bude musieť ale sestričke pomôcť s falšovaním dôkazov a dobre si uvedomuje, že jej je toho veľa dlžný. Osobne žiaden kvalitatívny zošup zatiaľ nevnímam, ale keďže som bol upozornený, že ôsma séria je sklamanie, tak som obozretný. Každopádne si myslím, že ma nečaká žiadne výraznejšie sklamanie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, kdy naposledy jsem sledoval seriál, co by se rozrostl až k neuvěřitelné 8. sérii, možná i proto už to u Dexe nebude fungovat tak, jak jsme byli zvyklí ještě ve špičkové předešlé řadě. ()

Reklama

Reklama