Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter je téměř přesvědčený, že za vraždou jeho sousedky je Zach. I když nechtěl, bude ho muset zabít. A Debra se rozhodne postarat o Hannah... (TV Prima)

Recenze (5)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těch Dexterových emocí už je opravdu trochu moc, ale chápu tvůrce, že po tom kolotoči v 7. sérii se chtěli trochu vrátit ke komornější atmosféře seriálu a k pátrání v Dexterově nitru. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a máme tu epizódu s niekoľkými vtipnými momentmi, zároveň sa ale hrá výrazne na city a k slovu sa dostane aj pár zvratov. Ten záverečný asi prekvapí už len málokoho, ale zase existuje ešte jedna alternatíva, ako to všetko je, ale to už len čisto hypoteticky. Nemám príliš čo kritizovať, snáď len či ten návrat Hanny na scénu nie je predsa len trochu zbytočný. Niežeby sme sa všetci neradi pozerali na Yvonne Strahovski, skôr naopak, že... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulou epizodu jsem vcelku chválil, protože jsem tiše doufal, že přináší do finální sezóny zlepšení, ale mýlil jsem se. Tento díl ukázal, že Dexterovi, na něhož jsem se rád díval, už zřejmě odzvonilo. Chladný cynik s neotřelým suchým humorem udělal místo citlivému týpkovi se smyslem pro rodinné hodnoty a už to prostě není ono. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama