Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dexter je připravený odjet z Miami. Nakonec ho ale čeká velmi těžká životní situace... (TV Prima)

Recenze (10)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako že nehodnotím samotné série a už vůbec díly, tak tenhle mě tak nasral, že ten odpad tomu prostě chci dát. Víc u komentáře u seriálu. Upřímně by mě zajímalo, proč se Dexterovi scenáristé tak pomstili. Tohle vlastně znamenalo zkurvení života úplně všech postav ze seriálu. Nemusel být úplný happyend, ale místo dřevorubce se mohl na konci Dexter probudit s trhnutím vedle Hannah. Jo, budu dělat,že to takhle natočili. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl jsem v podstatě pochválil, a teď přišlo tohle... Finále osmé sezóny a vlastně i celého seriálu se krutě nepovedlo, a to nejsem fanouškem happy endů, depresivnější závěry mi vůbec nevadí, ale tentokrát to bylo fakt divné. Nedokázal jsem překousnout ten strašný alibismus tvůrců, kteří se rozhodli potrestat veškeré zlo jako v typické pohádce z Disneyho dílny. Myslím, že si seriál, který jsem osm let sledoval, zasloužil propracovanější zakončení. Knižní předlohu jsem nečetl, ale jestli to takhle napsal Jeff Lindsay, padá moje kritika na jeho hlavu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lze chápat jediné modré hodnocení napříč 96 epizodami zrovna tam, kde by divák za normálních okolností počítal s tím nejvyšším, já ale touhle cestou jít nechci, protože už celá sezóna naznačovala tomu, že nás nečeká tak intenzivní finále jako tomu bylo třeba ve stejném roce u Breaking Bad. Nemůžu říct, že mi Dexter bude chybět, ale to si povíme až po zhlédnutí New Blood. ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále je hořkosladké. Na jednu stranu by se mi líbil "hepáč" ale tak nějak jsem tušila, že to tady nebude a že to tak nějak ani nejde... nevěděla jsem, jak seriál končí a z konce jsem byla řádně překvapená. Je to smutné, ale vlastně to dává logiku... ani si neumím představit, jak je tam šťastná rodinka v Argentině... i když Dex nebyl klasický záporák, bylo zajímavé sledovat jeho přerod z "monstra" na člověka co má pocity, emoce... to co udělal bylo lidské, z lásky... a byl to jeho velký trest, ani ne tak za ty vraždy, ale za to, koho jimi vzal sebou a kteří si to nezasloužili. Napadá mě dost jiných konců, lepších i horších... ale je to takhle... a dává mi to smysl. ()

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě docela uspokojivý závěr. V porovnání s 9. řadou masterpiece. Scéna s Debb byla dostatečně emotivní a závěr Dextera jako dřevorubce je poněkud zvláštní, ale přijatelný. Kdyby nebylo toho debila Saxona, tak bych možná dal i plný počet. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr mnohé neuspokojil, mně nevadil. Nižší hodnocení nedávám kvůli tomu, nýbrž kvůli nezvládnuté dramaturgii dílu. Dexter udělá stejnou chybu, jakou udělal už několikrát a jaká se mu vždy bez výjimky vymstila. Zde navíc slouží jako záminka pro nasměrování závěru jiným než očekávaným (ať už happyendovým nebo masakrálním) směrem. ()

Reklama

Reklama