Reklama

Reklama

Dexter

(seriál)
Trailer 9
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2006–2022), 93 h 29 min (Minutáž: 44–59 min)

Předloha:

Jeff Lindsay (kniha)

Hrají:

Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Luna Lauren Velez, Desmond Harrington, Julie Benz, Christina Robinson (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(106)

Je inteligentní, okouzlující a má skvělý smysl pro humor. Je to Dexter Morgan (držitel Zlatého glóbu Michael C. Hall), všemi oblíbený sériový vrah. Coby forenzní expert u miamské policie ve dne vraždy vyšetřuje a v noci je páchá. Dexter se však řídí přísným etickým kodexem, který je jak jeho spásou, tak i celoživotním břemenem. Dexter, rozpolcený mezi nutkáním zabíjet a touhou po skutečném štěstí, žije v hlubokém konfliktu se světem i se sebou samým. V první řadě se dozvíme, že Dexter Morgan ve čtyřech letech osiřel a nese si s sebou traumatické tajemství. Byl adoptován policejním důstojníkem, který odhalil Dexterovy vražedné sklony a naučil syna ventilovat hrůznou touhu po lidské krvi konstruktivním způsobem – zabíjením odporných zločinců, kteří buď stojí nad zákonem, nebo se jim podařilo proklouznout spravedlnosti. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

dragon94

Myslím samotné provedení seriálu. Joe je taková trošku infantilní podívaná, nutno i zohlednit datum vzniku Dextrouše. Každopádně je vše subjektivní, což le logický a fajn.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Peytl

Proč? Oba jsou sériový vrazi. U obou slyšíme jejich myšlenky. Oba jsou ústřední postavy svých seriálů.

na příspěvěk reagoval Peytl

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jarin69

Tak zrovna tuším v 8 díle je jeden zásadní zvrat, po kterém to nabere velký spád. Jinak Dexter se pořádně rozjede až ve druhé sérii. A obzvlášť pak 4. série je lahůdka.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jarin69

You je oproti Dexterovi slabé a docela dost předvídatelné kafe.. Ale musím uznat, že po tragické 3. sérii, kterou jsem dokoukal hodně na sílu, si sledování aktuální 4. série docela užívám.

Každopádně při srovnání seriálových psychopatických zabijáků vede Dexter nad Barrym i Joem o parník.

na příspěvěk reagoval Jarin69

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Zkusil jsem pár dílů a moc mě to nebavilo. Zkusil jsem to po seriálu YOU. Tam mě bavilo prvních 7 dílů, pak to šlo kvalitou dolu a další serie už jenom nastavovaná kaše. Ale těch 7 dílů bylo super.

na příspěvěk reagoval dragon94

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

A jak přesně to kurví seriál? Každou sezonu můžeš hodnotit zvlášť a sezony, které se ti nelíbí, prostě ignorovat jako by neexistovaly. Podle mnohých už stejně seriál šel do prdele po 4. sezoně, první konec byl úplně tragickej a podle poloviny fanoušků se nepovedl ani ten New Blood konec. Takže who cares, že New Blood bude pokračovat, SPOILER SPOILER ZÁVĚR NEW BLOOD SPOILER to osobně nezajímá ani mě, protože tam už nebude hlavní postava.

A prequel? To bude úplně jinej seriál, takže to už kurvit seriál původní nemůže vůbec... ten zkusím podle toho, jak dobře bude přijatý či nikoliv. 

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Milky.

Jako fakt se divíš, že Hollywood dojí kozu dokud nechcípne vyčerpáním? Posledních 20 let nedělá nic jiného.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

To si dělají prdel s tím sequelem a prequelem. Achjo, dál kurvit takový seriál...

na příspěvěk reagoval cernakus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PanWolf55

New Blood bylo skvělý. Jeden z mála seriálů, které jsem si za poslední rok fakt užil. Vlastně si akorát vzpomenu na tohle a Peacemakera. Oproti Rodu Draka nebo Prstenům moci to mělo skutečně co nabídnout. Jasně někomu se nemusel líbit konec, ale mě to docela sedlo.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Mukade

Nebyla to reakce na příspěvek ale spíše na tvé hodnocení série. Kromě první epizody všechny za pět, pak poslední náhle odpad (přitom o tolik horší než předchozí rozhodně nebyla a chyby, které byly v té poslední, byly i v těch předchozích, pokud bys už chtěl něco vyčítat) a celá série kvůli tomu chvilkovému zkratu v soudnosti dostane odpad. :-)

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Možno, ale zrovna vo chvíli písania toho príspevku som nebol a stále nevidím čo v ňom bolo smiešne. (: Všetko "tu" je skôr tragédia - záver seriálu, pomätené hlavy jeho tvorcov plus prívržencov tohto zakončenia, no nie?! ((:

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Fuck, neskutočne zmiešané pocity z 9. série. Pár nelogických kiksov tvorcom odpustím. To že Dexter stratil ostražitosť a jeho schopnosti oslabili mi prišlo uveriteľné. Predsa len, po 10 ročnej prestávke človek vyjde z cviku.
Ale záver ma hnevá. Na jednu stranu fajn, zaslúžil si smrť. Ale na druhú stranu by som uvítal pokračovanie a celoštátny manhunt na ňho, za účasti postáv z Miami.

Ak náhoduo vznikne pokračovanie a Dexter bude len ako Dark passneger u Harissona, tak to bude o ničom. Ale ak by ale "prežil" strelnú ranu, utiekol z nemocnice a nasledoval by manhunt, tak by som im to aj odpustil :D

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

trpko ľutujem že som vôbec začal sledovať 9. sériu (kôli tomu záveru...) ............... rýchlo zabudnúť

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Alena77

Alena77 (hodnocení, recenze)

Spoiler 

Ačkoliv jsem se na devátou sérii nesmírně těšila,  tak mám pocit,  že to mělo skončit osmou sérii. 

Poslední tři díly propadák. 

Osmý díl a střelné zranění nohy,  které v dalších dílech nebylo vůbec zmiňované a řešené.

Poslední díl a chování Dexe, které se úplně vymyká tomu,  jaký byl 15 let dozadu . 

Poslední díl katastrofa. 

Levná tv show. 

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Seriál dopozeraný a hodnotenie 5* ostáva. Veľmi príjemné pozeranie to bolo a keďže som to nevidel od roku 2014, tak som si plno vecí už nepamätal a bol to tak zo 75% pre mňa "nový" seriál :-) Opäť sa mi potvrdilo, že tretia séria bola tou slabšou medzi parádnymi prvými dvoma a štvrtou, ale jasne najhoršia bola určite tá (doteraz) posledná, i keď ani tá by nepodliezla aspoň 70% hodnotenie. Len sa mi veľmi nepozdávala doktorka Vogel, ktorú tam vložili tak trochu nasilu a s ktorou pokazili ideu toho, že Harry bol ten čo kompletne vymyslel a naučil Dextera kódex. No nič, prečkáme leto a máme tu po rokoch nášho obľúbeného (anti)hrdinu späť v plnej kráse, očakávania sú vysoké, tak to prosím páni tvorcovia nepokašlite. :-)

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Správa o obnovení Dextera bola fajn zámienkou si zopakovať látku po šiestich rokoch od prvého zhliadnutia a je to opäť extáza, totálna závislosť a tešenie sa každý večer na naordinovanú porciu dvoch dielov. Dnes troch lebo chcem ukončiť tretiu sériu :)

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Jaj jak sa strašne teším.dufam že Dexter bude absolútne neľútostný ako kedysi:)

xsexbox

xsexbox (hodnocení, recenze)

Michael v novom teasery vyzerá veľmi dobre.V pozadí vidno pochmúrnu zimnú atmosféru taký feeling Farga.Drevorubač sa oholil a v zasneženej krajinke nepomáha baliť baliacou fóliou Santovy balíčky.Do toho ten soundrack nemá chybu.Za čias slávy Dextera sa určite nejeden z Vás pristihol ako pri krájaní chleba mal chirurgicky presný rez ako Dexter. Alebo pri navliekají hocijakých rukavíc. Teraz ten čas opäť príde.

Uživatel xsexbox smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Reklama

Reklama