Reklama

Reklama

Dexter

(seriál)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2006–2022), 93 h 29 min (Minutáž: 44–59 min)

Předloha:

Jeff Lindsay (kniha)

Hrají:

Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Luna Lauren Velez, Desmond Harrington, Julie Benz, Christina Robinson (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(106)

Je inteligentní, okouzlující a má skvělý smysl pro humor. Je to Dexter Morgan (držitel Zlatého glóbu Michael C. Hall), všemi oblíbený sériový vrah. Coby forenzní expert u miamské policie ve dne vraždy vyšetřuje a v noci je páchá. Dexter se však řídí přísným etickým kodexem, který je jak jeho spásou, tak i celoživotním břemenem. Dexter, rozpolcený mezi nutkáním zabíjet a touhou po skutečném štěstí, žije v hlubokém konfliktu se světem i se sebou samým. V první řadě se dozvíme, že Dexter Morgan ve čtyřech letech osiřel a nese si s sebou traumatické tajemství. Byl adoptován policejním důstojníkem, který odhalil Dexterovy vražedné sklony a naučil syna ventilovat hrůznou touhu po lidské krvi konstruktivním způsobem – zabíjením odporných zločinců, kteří buď stojí nad zákonem, nebo se jim podařilo proklouznout spravedlnosti. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Deyw k tomuto seriálu (12)

Dexter (2006) 

Nejlepší seriál co znám...to pouto který se vytvořilo mezi mnou a dexterem je neuvěřitelný...nic lepšího sem nikdy snad ani neviděl... :) 1. Season ***** 2. Season **** 3. Season *** 4. Season ***** 5. Season **** 6. Season ***** 7. Season **** 8. Season ***** ()

Série 1 (2006) (S01) 

Davam si rekapitulaci..timhle pro me zacal nejlepsi serial ever...mam ted vzpominky jak sem na to koukal jako na cerstvou novinku a na novej dil sem vzdy cekal do rana u pc...fenomen..nemam slov 11/10 ! ()

Série 2 (2007) (S02) 

Na 2 sezonu mam zase vzpominku, ze sem mel nahovno obdobi a nekoukal sem dil po dilu, ale pockal si az bude komplet a pak sem to sjel vsech 12dilu za sebou v tahu..i na skolu sem se vysral :D ta cubka mi ale byla nesympaticka a doakes tady perlil jak krava...surprise motherfucker 10/10 ! ()

Série 3 (2008) (S03) 

Zase sem to sypal dil po dile...pravnicek byl dobrej, aspon mel dex a rita kamarada dokud se to neposralo..presto slabsi nez ty 2serie predtim.. 8/10 ()

Série 4 (2009) (S04) 

Vrchol serialu, nejen dextera, ale vsech krimi flaku..od scenare po kameru az po finale, ktery mi do ted rve srdce...trinity killer je ohavna bestie a vsechno slape na max...NEJLEPSI SERIE VSECH DOB ! ta scena na stanici..hello dexter morgan - s kombinaci kamery,hudby...dechberouci kurva 11/10 ! ()

Série 5 (2010) (S05) 

hodne dobra serie..mel sem ji za slabsi, ale je to delo + jedno z nejvic intenzivnich finisu co sem zazil...atmosfera se dala krajet..jako masakr jak prase ! ()

Série 7 (2012) (S07) 

ty vole...ty vo...ten konec je hrozny delo..docela se to odklonilo a stava se ztoho dost love story,hodnoty co je dobre co spatne a emocni destrukce postav (chudak deb :( ) je to slabsi dal bych 4* ale za to finale napalim plnej pocet.. ()

Argentina (2012) (S07E08) 

chudak debra :-(( ()

Série 8 (2013) (S08) 

SPOILER: posledni serie je dobra, i to finale mi zas tolik nevadi..kazdej koho miluje tak dopadne spatne kvuli dextrovi a ta debra proste zase nezabil a zabilo to deb.. :( a vlastne zase kvuli dextrovi a tak vzal vsechnu tihu na sebe a rozloucil se s ni a pohrbil ji jako vsechny sve obeti, protoze debra byla bohuzel jeho poslendni obet..debra pro nej byla vsechno a spolu s debrou umira i dexter ktery se nenavidi a namiri to primo do hurikanu.. dokazal bych si predstavit spoustu jinych koncu, lepsich, horsich ale je to tak jak je to a ja sem stim vicemene spokojenej..uz se tesim na 9serii..na dextera se divam pravidelne..je to muj nejoblibenejsi serial. ()

Studený start (2021) (S09E01) 

10/10 ten zacatek s hudbou byla dokonala harmonie..no a poslednich cca 15min jsem ani nedychal a brecel radosti a uspokojenim! ()

Otcovy hříchy (2022) (S09E10) 

achjo...tady jde odpad nebo za 5* neni nic mezi.. 🥺 ()

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Reklama

Reklama