Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Michael Pitt so špinavou vizážou Kurta Cobaina ako schopný hajzlík a Steve Buscemi s vizážou prestarnutého upíra s absťákom ako menší a neschopnejší hajzlík. Prvá polovica je skôr priemerná, herci idú ako keby na autopilota, čo vynahradí druhá polovica, keď sa snímka slušne rozbehne a dostaneme sa od lúzrov k hviezdam. Buscemi a Gershon si bohužial nevšimli, že majú na chrbte neviditeľné schody, po ktorých sa pomerne pohodlne dá dostať vyššie, ako sú oni. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Samotná postava Buscemiho, jakási zhmotněná esence všech špatných novinářských vlastností, by vydala na dva celovečeráky. Sem tam mediálně zprznit nějakou celebritu, pak se zajít nadlábnout na rautík a při odchodu nabrat co nejvíce dárkových tašek… jo, i to je cesta. Druhá, bohužel ta hlavní linie s Pittem do filmu beztrestně pašuje prvky toho, co DiCillo jinak znesvěcuje. K dobru filmu budiž přičteno, že jeho vyznění není jednoznačné a stejně jako smířlivé přimhouření oči nad blboučkými hvězdami jej lze vnímat obdobně jako hořký závěr Sladkého života (ty jseš tam, já jsem tady). Každý nakonec dostane svoje, i ti, kteří si kupují Instatní karmu do zásob. 75% Zajímavé komentáře: kleopatra, genetique, castor, mm13, ScarPoul ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem o tom takhle nikdy nepřemýšlela, ale zřejmě i takové pochybné bytosti, jakými jsou papparazzi, touží po uznání svých rodičů. Steve Buscemi předvádí svého fotografa se vší bídou jeho profese dokonale a co se týká Michaela Pitta, já jeho křehké, podivínské typy, co ztvárňuje v těch svých nezávislých filmech, obdivuji už delší dobu. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Klasika. Úchylný Buscemi s černými vlasy zase rozjíždí svoje ksichty. Bavil jsem se docela dobře. Pěkný pohled do myšlení lidí v top šoubyznysu. Hereček, zpěvaček, herců a veškeré špíny okolo, kteří se na nich živí. Herecky dobře zvládnuto, hlavně můj oblíbený Buscemi pod DiCilliem šlape. Každopádně film pro Nikonisty :) ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Vynikajúco napísaná a ZAHRANÁ dvojica ústredných postáv! Tiež poteší, že prevažná väčšina deja sa odvíja práve od ich vzťahu, nie od tej naivnejšej, romantickejšej roviny... ktorá síce vo väčšine momentov funguje bez škrípania, na konci je to ale predsa už len akési nijaké. Do finále sa tento osviežujúci snímok dopracuje akoby sám od seba, pritom v súvislosti s predchádzajúcim dejom (kde scenáristický dôvtip a pôvodnosť priam prskajú z obrazovky) by som práve v závere čakal nejaké to prekvapenie, nečakný zvrat, niečo iné a originálne. Taký čas by som neváhal siahnuť aj po plnom hodnotení, lebo inak sa mi to páčilo ako v danom žánri máločo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)

Reklama

Reklama