Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice mužů se jednoho rána vzbudí v chemické továrně a zjistí, že si toho kromě svých jmen nepamatují téměř nic. Stoprocentně však vědí jednu věc: Chtějí odtud pryč, a to rychle. Pří útěku ven a pátrání, co se u všech svatých vlastně stalo, se však vyplatí být obezřetný – ani jeden z nich nezná ty druhé a je více než pravděpodobné, že někdo tady nehraje zrovna čistou hru… (4daPeace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příběh lehce šmrncnutý Saw je od začátku do konce zajímavý. Hodně dobré je to postupné navrácení paměti a my se konečně dozvídáme, kdo je kdo a za koho kope. Závěr filmu je trochu překombinovaný neustálými zvraty v ději a v mých očích mu to uškodilo. Stále je to však ve svém žánru nadprůměrná podívaná a nevadí, že nejde o originál. 3 a půl *. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Lepší jeden prd než deset doktorů, říkávala moje babička. A lepší jeden zajímavý komorní nízkorozpočťák, než deset duchoprázdných blockbusterů, říkám já. Scénář sice mohl být trochu doladěnější a uhlazenější, ale každopádně pozitivní dojmy z tohohle kousku u mě převažují. Syrově industriální prostředí prázdné tovární haly, uvnitř skupina mužů, z nichž si nikdo nic nepamatuje, střípky rozbité paměti zcelující se jen velmi velmi pomalu, a nakonec několik překvapení. Oddechové, napínavé a slušně vypointované až do samého konce. Rozhodně mnohem přitažlivější podívaná, než bohatší a komerčně úspěšnější jmenovec z jedenáctého. ()

Reklama

PDcz 

všechny recenze uživatele

1*bod No to byl otřes. Zase jeden z filmů o kterém jsme vůbec nic nevěděli a měl tak šanci zapůsobit na naše vjemy bez ovlivňování trailery. [X] Minus 2* body Jedna věc se mu ale povedla.. Nelze mu upřít určité uspávací vlastnosti. Jíťa usnula asi 10x i přes mou snahu udržet ji v bdělém stavu, aby si vychutnala to tajemno. Já sám jsem měl hodně problémů udržet aspoň jedno oko v činnosti. [X] Miinus 1* bod Proč pořád všichni lezli do té koupelny? Jo už vím.. bez toho zrcadla by jim nic nedošlo.. to bylo důležité vlastně. A ten jeho celoživotní kamarád nevěděl co náš "hrdina" dělá a čím se živí? [X] Minus 1* bod To jak to dopadne jsem tipnul 30 minut před konecm a světe div se... já to uhádl.. do puntíku.. Ták, to sme si po ránu krásně zakritizovali :-) [X] Kdyby jste se toho plynu nadýchali ještě o pár minut déle, byli byste všichni mrtví!! NE! Johnny.. neumírej!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Neznámý pro mě byl naprosto neznámým filmem, když jsem přišel do půjčovny. Takže při jeho projekci sem moc nevěděl co očekávat. Příběh zajímavý, herci osvěžující, hlavně tedy Caviezel a o nějaké rozuzlení s mnoha dějovými zvraty taky není nouze. Takový ten klasický film za 3 hvězdy, který si každý rád někdy pustíme a za pár dní o něm ani nevíme. 50% ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

K takovému filmu není vhodné cokoliv prozrazovat. Chválím výborný nápad v konečných titulkách. Jelikož se hlavní postavy nepředstavují kvůli kompletní ztrátě paměti, dostali takové přezdívky, podle kterých se dají rozeznat, jména postav jsou uvedena v závorce, aby bylo jednodušší poznat, kdo hrál koho. Rozhodně jsem je tak poznal lépe než podle jmen. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Kalifornie, a to v lokalitách Desert Center, Eagle Mountain, Indio, Los Angeles a San Bernardino v březnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama