Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý chce být na straně číslo 3. Třetí strana je v indických tištěných médiích věnována bulvárním zprávám o celebritách a bohatých lidech, kterým nedělá problém si připlatit, aby se celebritami stali. Pohledem mladé novinářky Madhvi (Konkona Sen Sharma) sledujeme bombajských horních "deset tisíc" během jejich mejdanů, afér, pomluv, intrikaření i střetů se svým svědomím; ona sama se však do tohoto světa noří více než je jí milé. Film otevřeně naráží na propojení politiky, byznysu a policie s kriminálním podsvětím a velmi odvážně zobrazuje i jinak skryté homosexuální či pedofilní podtexty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dost pruda. Kolik času je potřeba na to, aby vám někdo sdělil, že svět bohatých a mocných je plný falše, podrazů a chamtivosti? Tady jim na to nestačily ani dvě hodiny, přičemž nic jiného už se vlastně neděje. Hrdinka sice prochází jakýmsi vývojem, ale ten vyšumí do ztracena, stejně jako její pokus o seriózní žurnalistiku. Kamarádky se jí vytratí ze života a přitom se zároveň ukáže, jak byly v ději nadbytečné, jen vata natahující stopáž. Příběhy nejsou dokončené. Nic se nezmění, vše pokračuje jako dosud. Jakoby diváka někdo pozval na jeden z těch snobských mejdanů, o kterých novinářka píše, a on si tam neměl s kým povídat a těšil se, až už konečně bude moct vypadnout. /10. 7. 2017/ ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad sa film javí ako povrchná záležitosť o svete bohatých a slávnych, Konkona ale nesklamala, je to pani herečka. Veľmi sa mi tu zase páčila. Mierne investigatívny podtón filmu, kde mladá novinárka pracujúpca pre bulvárne noviny sa chce presadiť vo vážnej novinárčine. O jej vzťahov, priateľstvách, prezreniu. Zaujímavé, vďaka Konkone neotrelé. ()

Reklama

Reklama