Reklama

Reklama

Studio 60

(seriál)
  • USA Studio 60 on the Sunset Strip
USA, (2006–2007), 15 h 54 min (Minutáž: 37–60 min)

Tvůrci:

Aaron Sorkin

Hrají:

Matthew Perry, Amanda Peet, Bradley Whitford, Steven Weber, D.L. Hughley, Sarah Paulson, Donna Murphy, Nate Torrence, Merritt Wever, Columbus Short (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Seriál s fenomenálním obsazením přináší na obrazovku strhující drama, odehrávající se v zákulisí oblíbené noční komediální show Studio 60 on the Sunset Trip.
Když tvrdě kritizovaný výkonný producent dlouholeté noční show, uvádějící komediální skeče, přeruší živé vysílání a využije té chvíle, aby s hořkostí řekl, co si doopravdy myslí, lidi z branže, média i diváci jsou zmateni... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Psema k tomuto seriálu (1)

Studio 60 (2006) 

Další z řady seriálů, které i přes své nepohybné kvality doplatily na mizerný vkus amerických diváků. Studio 60 je svěží, originální, vtipné a především příjemně civilní drama, v němž se nic neděje nadarmo a vše má vždy svůj smysl. Matthew Perry opět ruluje, Amanda Peet nebyla nikdy sympatičtější, Bradley Whitford dokazuje, že má už dlouhá léta na víc a... a takhle bych mohl pokračovat až do vyčerpání sil. Jak už podotkli mnozí přede mnou - Studio 60 je v rámci svého žánrového korýtka příkladem dokonale zvládnuté práce. Sorkin na hrad! ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama