Reklama

Reklama

Muži na stromech

(seriál)
USA, (2006–2008), 25 h 12 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jenny Bicks

Hrají:

Anne Heche, Abraham Benrubi, Derek Richardson, Timothy Webber, Sarah Strange, James Tupper, John Amos, Cynthia Stevenson, Suleka Mathew, Lauren Tom (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(36)

Seriál vypráví o populární a půvabné poradkyni přes milostné vztahy (Anne Heche). Právě dopsala svou další knihu a chystá svatbu se svým přítelem. Ale ještě před tím musí odjet na Aljašku na jednu ze svých přednášek. V letadle ale zjistí, že si omylem vzala notebook svého přítele a v něm najde fotky s jinou dívkou. V tu chvíli se jí vše rozpadá před očima. Dorazí na zmíněnou Aljašku do jednoho zapadlého městečka. Plánovala, že tu bude jen pár dní, ale nakonec tu zůstává. Chce si tu odpočinout. Nemá tu sice manikůru ani spinnig, ale za to je tu krásná příroda a spousta jiné zábavy. (Kamca_)

(více)

Recenze (87)

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Kdo by si nezamiloval Elmo a ihned by nezatoužil sbalit si svých pět svěstek a odjet do díry na Aljašce. Miluju všechny obyvatele Elma a jejich osobnosti, škoda jen že chybí pár záporáků. Tenhle seriál je odpočinkový, osvěžující a velice vtipný když jde o trapasy v divočině, ale v druhé sérii začal své kouzlo ztrácet, neb patálie s Jackem se mi začaly přejídat. ()

Hane 

všechny recenze uživatele

Tohle je seriál který mě absolutně dostal. Nejdřív jsem čekal takový ten klasický seriál, kde je v hlavní roli strašně chytrá, utrápená žena, zklamaná životem, která řekne během věty 10x já. Asi tak jako jsme toho mohli být svědky u seriálu Ally McBealová. Ale opak je pravdou. Tenhle seriál je jedním z nejlepších s ženskou hlavní rolí. A to myslím vážně. Ti herci opravdu hrají! Nic se nezdá křečovité, milostné „pletky“ nevypadají trapně, příběh se pěkně zamotává a to tím způsobem, že z toho cítím opravdový život a to je pro takový seriál důležité. A ještě ke všemu je hodně vtipný. Sice vím, že není dobré něco s něčím porovnávat nebo přirovnávat, ale v tomhle případě si to neodpustím. Dost lidí Muže na stromech odsuzuje a hodnotí jako další seriál s hlavní hrdinkou jak jsem již na začátku mého komentáře zmiňoval. Podle mě je to tím, že tenhle seriál nepřišel do našich televizí tak o 7 až 13 let dříve, kdy takovéto typy seriálů a vůbec seriály letěly po celém světě. A byl to obrovský „boom“. A tím taky máme všichni zkreslené názory. Zkrátka můžu říct, že pánové na stromech se mi líbí a Anne Hecheová předvádí naplno co v ní je a že toho není málo… ()

Reklama

tomeš 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se! Ale... Hm, je to teda prima nápad, i když ne třeskutě novátorský, jak už tu mnozí naznačili. A Aljaška je pěkný místo, jen nevím, proč si už americká produkce nedala tu práci a nenatáčela tam (všechny exteriéry fiktivního Elmo se natočily ne dál než 40 km od Vancouveru). Anne Heche je opravdu sladká - ostatně jako všechny ostatní postavy (které jsou příjemně pestré). A to byl pro mě možná jeden z problémů. Mnozí argumentují oddechovostí, ano, ale už v pohádkách byli vedle dobrých i "zlí". Ale což, nějak jsem byl prostě natěšenej víc, než jsem měl, a víc než půlku první série jsem nedal... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Je milé narazit v současnosti na lehce natvrdlou, lehce sexy komediální sérii, ve které nikdo nečtvrtí lidi úhlovou bruskou, nepřišívá k tělu useknutou ruku, neprovozuje anální sex… . Muži na stromech jsou na dnešní poměry snad až příliš obyčejným, příliš nevyčnívajícím počinem. Potenciál situace „vztahová poradkyně ve městě s drtivou převahou mužů“ není využit v plné míře, vlastně není využit vůbec a nebýt občasných záběrů pěkné aljašské přírody, neviděl bych důvod, proč tyhle vztahové propletence neproplétat kdekoliv jinde. Třeba v New Yorku, ačkoliv by pak snaha o nějaký kontrapunkt k Sexu ve městě, řekněme s krycím názvem „Sex v přírodě“, šla rovnou čelem do křoví. V posledních epizodách tvůrci navíc tlačí právě na ty vztahy a trochu zanedbávají situační humor, který mi byl na Mužích zpočátku tak sympatický. Sympatických věcí je zde však stále dost. Na herce se dá koukat, těch 40 minut uteče rychleji než keňský běžec před grizzlym a hlavně – nikoho to neurazí. 70% ()

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Někdy nudné, někdy veselé, někdy dramatické - Elmo se mění stále víc a víc v modernější město po přestěhování americké spisovatelky Marin. Dobře se sledují radosti i starosti obyvatel v aljašském městečku, jak se snaží všichni si navzájem pomáhat, jak intrikují a nakonec se usmiřují, drobné starosti řeší ve velkém stylu, láskyplná srdíčka pukají… a jiné velké i malé problémy, které ocení zejména seriáloví fanoušci. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Když se Maryn (Anne Heche) vydá hledat nové partnerské město, vejde s Annie (Emily Bergl) a Patrickem (Derek Richardson) do domu dvou žen. Patrik, když je uvidí, utrousí: „Kruciš, jezinky bezinky!“ Jedná se o narážku na film Jezinky a bezinky (1944), kde dvě starší dámy vraždily muže. (Ganka)
  • Při vyhlášení vítěze nejpřesnějšího tipu času, kdy praskne led, vyhraje Celia (Cynthia Stevenson). Dick (Currie Graham) ji obejme a řekne: „Jdi si pro výhru, paní Robinsonová.“ Jedná se o narážku na film Absolvent (1967), kde stejně jako v případě Celie a Dicka udržuje vztah starší žena s mladším mužem. (Ganka)
  • Anne Heche (Marin Frist) a James Tupper (Jack Slattery) se při natáčení filmu sblížili a roku 2009 se jim narodil syn Atlas. [Zdroj: Wikipedia] (Ganka)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama