Reklama

Reklama

Heuréka – město divů - Série 4

(série)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2010–2011), 15 h 22 min (Minutáž: 43–44 min)

Kamera:

Rick Maguire

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Joe Morton, Erica Cerra, Neil Grayston, Niall Matter, James Callis, Tembi Locke, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Epizody(21)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Končím s váma všema. Jdu destabilizovat magnetický plášť své nitroglycerinové směsi." Čtvrtá série byla zatím nejlepší. Vrátil se totiž roboticky usměvavý zástupce Andy, mihnul se zde rozložený Stark, přibyla skvěle trhlá figura Dr. Mertenové a prohození rolí v jiné časové linii taky stálo za to. Bylo to zkrátka napínavé i zábavné zároveň a epizody Otrava kyslíkem, Akta Ex nebo Start patří k vrcholům toho, co jsem v této časové linii v Heuréce viděl. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takový posun dolů v kvalitě jsem fakt nečekal. Chápu, že už asi nebylo moc co vymýšlet, takže jednoduchou změnou časové dimenze jede seriál jakoby od začátku, ale tohle je moc teda. První díly jsou ještě zajímavé, ale pak je to fakt bída. Korunu tomu nasadil šerif Carter, který jak idiot pořád dolézá za Alisson (ta už má svoje děcka, zajímavé jak se tomu seriál vyhýbá), místo aby si to rozdal s Tess (která dostane od něho kopačky). Je to kokotí hlava prostě. 3-* ()

Reklama

Galerie (133)

Reklama

Reklama