Reklama

Reklama

Heuréka – město divů - Série 1

(série)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, 2006, 9 h 7 min (Minutáž: 42–85 min)

Epizody(12)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2006 až 2012 bol v produkcii televíznej spoločnosti Sci-fi Channel natočený seriál "Mestečko Heureka" (Eureka). Bolo vyprodukovaných päť sérií obsahujúcich sedemdesiat sedem častí. Prvá séria má dvanásť dielov. Premiéru v USA mali od osemnásteho júla 2006 do tretieho októbra 2006. Mestečko Heureka je prísne tajný projekt americkej vlády. Sústredili v ňom najgeniálnejšie mozgy z celej Zeme. Vedci, experimenty, technológie budúcnosti a jeden mestský šerif, ktorý sa to snaží všetko nejako ukočírovať. Malé mesto, veľké tajomstvo. Vedieť málo je nebezpečné. Vedieť veľa - tiež. *** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Má dost zvýšené hladiny Cyklopentanoperhydrofenantrenu." Tak toho by si všiml asi každý, i když mám podezření, že šerif Carter chyběl na některých hodinách kvantové chemie, atomové fyziky či molekulární biologie. Nicméně jeho oťukávání s Heurékou se mi moc líbilo a jeho chytrý dům na atomový pohon mi byl do života důrazným varováním, abych si žádnou "chytrou" technologii nepustil dovnitř. Já prostě žiju analogově, ale snad právě proto mě tolik baví seriál plný technologií budoucnosti. ()

Reklama

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Susan Perkins (Jennifer Clement) čte knihu „Science and the Akashic Field“ od Ervina László. Kniha vyšla i v českém překladu pod názvem „Věda a ákašické pole - Integrální teorie všeho“. Kniha představuje sjednocující světový koncept, který dlouho hledali vědci, mystici a mudrci: Integrální teorii všeho. (sator)

Reklama

Reklama