Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Jack Carter a jeho dcera Zoe se jedné noci vybourají. Ráno dalšího dne dojdou do nejbližšího města – Heuréka (Eureka). Dorazili v nevhodný čas. Ten den na místní policii přijde zpráva, že podivná modrá energie zničila část karavanu místního kvantového fyzika Waltera Perkinse a k tomu ještě zmizel jeho syn Brian. (Varan)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ne, ne, ne. Vydržte ještě. Zatím do toho stroje na zničení světa nestřílejte." Carterovo prvotní oťukávání s nejchytřejším městem na světě bylo zábavné. Zejména jízda přes neexistující most mě pobavila, zavírání šerifů do klece mě zaujalo a objevení pohřešovaného Briana zase utvrdilo v tom, že i nový nejhloupější obyvatel města má co nabídnout. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Spíš rodinný seriál nebo fantasy pohádka pro děti. Nezvládl jsem ani tento první díl. (5%) ()

Reklama

sator

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Susan Perkins (Jennifer Clement) čte knihu "Science and the Akashic Field" od Ervina László. Kniha vyšla i v českém překladu pod názvem "Věda a ákašické pole - Integrální teorie všeho". Kniha představuje sjednocující světový koncept, který dlouho hledali vědci, mystici a mudrci: Integrální teorii všeho. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Susan Perkins (Jennifer Clement) čte knihu „Science and the Akashic Field“ od Ervina László. Kniha vyšla i v českém překladu pod názvem „Věda a ákašické pole - Integrální teorie všeho“. Kniha představuje sjednocující světový koncept, který dlouho hledali vědci, mystici a mudrci: Integrální teorii všeho. (sator)

Reklama

Reklama