Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heuréku navštíví blonďatý mladík. Celé město (až na Jacka a Zoe) ho zná pod jménem Callister Raynes. Jack se dozvídá, že před jeho odchodem chodil s Jo a spolupracoval s Nathanem Starkem. Nerozešli se v dobrém, jelikož poté, co se Callister pohádal s Nathanem, lehla výzkumná laboratoř popelem. S Callisterem se do města vrátili i potíže. Začínají se porouchávat různá zařízení. (Varan)

(více)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2006 až 2012 bol v produkcii televíznej spoločnosti Sci-fi Channel natočený seriál "Mestečko Heureka" (Eureka). Bolo vyprodukovaných päť sérií obsahujúcich sedemdesiat sedem častí. V poradí ôsma epizóda z prvej série nesie názov "Z mäsa a kostí" (Right as Raynes). Premiéru mala piateho septembra roku 2006. Do Eureky sa vracia mladý programátor Callister Raynes a práve v tom čase sa začne internetom šíriť neznámy vírus. Mestu hrozí kolaps. Vznikne dôvodné podozrenie, že pôvodcom týchto problémov je Callister. **** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Létající mužíčku už to bude?" Oživlý robot mě zase tak moc nebavil, ale to kolem něj bylo skvělé. Třeba "diskrétní" setkání Jo s Callisterem, hašení bez vody a zejména schůzka šerifa s Allison u magnetického plotu. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama