Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Místní pes Postrach skončil u Taggarta, jelikož ho srazilo auto. Taggart do něj vpíchne nanoroboty, které mu mají pomoct. Ti stejní nanoroboti uniknou ventilací z laboratoře a dostanou se do prvního technika, kterého najdou. Nathan se stane pokusným králíkem Fargova vynálezu, který zobrazí to, co si osoba myslí. Kdyby to nevypadalo jako melanom, bylo by to lepší. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nevěděl jsem, že mentální myš a Taggartovi nanobrouci mají stejnou frekvenci." Já to taky netušil, ale s naklonovanými Starky jsem si to celkem užil. Příště bych však byl pro to, aby se klonovaly Allison, Beverly či Jo. Sice úplně přesně nevím proč, ale připadá mi, že pro 96% mužských očí jsou zajímavější než Stark. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 2006 až 2012 bol v produkcii televíznej spoločnosti Sci-fi Channel natočený seriál "Mestečko Heureka" (Eureka). Bolo vyprodukovaných päť sérií obsahujúcich sedemdesiat sedem častí. V poradí deviata epizóda z prvej série nesie názov "Pud" (Primal). Premiéru mala dvanásteho septembra roku 2006. Psa Lowejacka zrazí auto. Šerif Jack Carter ho zavezie ku zverolekárovi Jimovi Taggartovi, ktorý zaháji liečbu nanochrobákmi. Tie sa však vymknú kontrole, keď začnú nečakane replikovať Nathana Starka. *** ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama