Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Hal_Moore k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

Seriálová tvorba v USA zažívá v posledních letech revoluci. Jeden kvalitní seriál střídá druhý ještě kvalitnější a člověk si pomalu nemůže vybrat. V této záplavě vítězí originalita, díky které uspěly seriály jako Ztraceni, Prison Break či Heroes a právě originalita je to, co Eurece nechybí. Na první pohled obyčejná americká vesnička, kde se každý zná s každým, všichni jsou na sebe většinou milí... Při detailním prozkoumání však zjistíte, že tu něco nehraje. Eureka je totiž vesnice, kam americká vláda posílá své nejlepší vědce, vynálezce, strážce zákona... Eureka narozdíl od svých konkurentů nenabízí slavné tváře (ale přeci jen některé odněkud znáte, např. Mike Dyson z T2 :) a každý díl je zaměřen spíše na vyprávění kvalitního příběhu, sem tam okořeněného velice vkusnými vtípky. Šerif Carter si mě získal a zařadil se mezi mé nejoblíbenější seriálové postavy (spolu s Lockem ze Ztracených a Sucrem z Prison Breaku). ()

Reklama

Reklama