Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele LordBeeDoO k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

Tento seriál se mi nehodnotí jednoduše ... když nad tím člověk nepřemýšlí (pokud možno vůbec), nabízí pohodové vcelku zajímavé příběhy a dobrou humornou zábavu na pozadí. Když se nad tím člověk začne zamýšlet, tak je děj každého dílu dost stereotypní s Carterem jako géniem, co o ničem nic neví :-) .. navíc laťka kvality dost kolísá .. od dobré první a dvou třetin 3. série na vrcholy a o dost nudnější druhé série. Navíc,z vědeckého pohledu je spousta dílů tak trochu až urážka, ale to sem raději tahat nebudu :-) ()

Reklama

Reklama