Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (4)

Heuréka – město divů (2006) 

Jak tady píše většina. Prostě nenáročný, pohodový a odpočinkový seriál. U prvních dvou až tří jsem se bavil, pak už to bylo horší, protože asi došly nápady a kreativita nebo co. I tak si to ale někdy sjedu znovu. 4-* ()

Série 3 (2008) (S03) 

Kvalita se pořád drží. Pár dílů (hlavně ke konci) je slabších, ale kompenzují to nové postavy. Nathan Stark bude chybět. 4-* ()

Série 4 (2010) (S04) 

Tak takový posun dolů v kvalitě jsem fakt nečekal. Chápu, že už asi nebylo moc co vymýšlet, takže jednoduchou změnou časové dimenze jede seriál jakoby od začátku, ale tohle je moc teda. První díly jsou ještě zajímavé, ale pak je to fakt bída. Korunu tomu nasadil šerif Carter, který jak idiot pořád dolézá za Alisson (ta už má svoje děcka, zajímavé jak se tomu seriál vyhýbá), místo aby si to rozdal s Tess (která dostane od něho kopačky). Je to kokotí hlava prostě. 3-* ()

Série 5 (2012) (S05) 

Přišlo mi, že kvalita se od minulé série neposunula a já už jsem prostě znovu do seriálu nepronikl. Hodnocení si to drží jen díky důstojnému závěru. 3-* ()

Reklama

Reklama