Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Musak k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

Já bych Eureku zase tak nevychvaloval. Nevim proč, ale příjde mi to, že vaří z nápadů Stargate...příklady: Hyperaktivní lidi pohybující se 500 mph - nevím který díl SG to byl, ale moc dobre si ho pomatuji. Problémy s časem, taky bylo v SG, klonování, atd. Až tak by mě nevadilo, že jsou stejný myšlenky, ale mám pocit, že i řešení bylo velice podobné jako bylo v SG. Takže dávám za 2* jakožto klonu SG v jiném prostředí. ()

Reklama

Reklama