Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

Tak a už jsem dokoukal kompletně osud tohoto zvláštního vědeckého městečka kdesi v Americe, kde jediným obyčejným člověkem je šerif. Každopádně Heuréka přesně vystihuje pojem pohodový odpočinkový seriál. Postavy jsou příjemné a snadno oblíbitelné, ať už jde o samotného šerifa Cartera, nebo o jeho zástupkyni Jo, později vedoucí ochranky v GD. Nebo ostatní postavy Global Dynamics, smolař/ředitel Fargo, ředitelka/zástupkyně Allison Blakeová, vědec-zločinec Zane Donovan nebo tak trošku zvláštní vědec Henry Deacon. Po třetí sérii svou účast výrazně omezila šerifova dcera Zoe, což je škoda. A aby bylo obsazení kompletní tak nemůžu zapomenout ani na Vincenta a jeho Café Diem, případně na chytrý dům S.A.R.A.H. a jejího přítele zástupce Andyho. V paměti mám hlavně čtvrtou sérii, kde se cestovalo časem, vytvářela se alternativní linie a taky se chystala příprava k letu na Titan. Což bylo vlastně finále čtvrté řady. Objevila se nová výrazná postava, doktorka Holly Marten v podání Tiny Fey. A pátá rozlučková řada je pomyslnou třešničkou na dortu, se všemi postavami se můžeme rozloučit důstojně. Ten konec stál rozhodně za to, a i proto se do Euréky někdy rád vrátím. ()

Reklama

Reklama