Reklama

Reklama

Ooru naito rongu: Inisharu O

  • USA All Night Long: Initial O
všechny plakáty
Japonsko, 2003, 99 min

Režie:

Kacuja Macumura

Scénář:

Haruko Nagacu

Kamera:

Masami Inomoto

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Zřemě pátý "díl" brutální a ujeté exploitační série "ALL NIGHT LONG" s přídavkem "ZERO" šel svojí kvalitou oproti předchozí tvorbě Matsumury opravdu hodně dolů ... Tady v tom filmu je už úplně všechno naopak a naruby, bizardnost dostává nový rozměr, který už je tak moc, že diváka dost nudí ... Týpek unese ženskou, vězní ji a nutí ji k tomu, aby ona mučila a masakrovala jeho ... podle vlastního uvážení si může vybrat nástroj, postup atd. Ujeté, ale budiž.... Jenže problémem tohoto filmu je celkové technické zpracování, stopáž, gore, násilí ... prostě všechno je jaksi odsunuto, pořád se zde jen kecá, exploitačního obsahu se divák dočká pomálu ... je zde nějaký ten sex, úchylnosti, trocha gore a krve, ale proti předchozím dílům je to jen rozvleklá nudná volovina ... Navíc kamera je snad nějaká digitální, celé to vypadá jako nějaká televizní novela s trochou gore a krve ... Fakt pád dolů, s předchozími díly se nedá vůbec porovnat, navíc tolik typická atmosféra, která je pro Matsumury tolik typická je ta tam ... Běžný divák neocení a nepochopí, okrajový divák se unudí ... tohle se příliš nepovedlo, i když pár extra scének zde samozřejmě je ... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Do tejto čím ďalej rozvláčnejšej torture série, sa pomaličky vkráda režijná nedbalosť a samoúčelnosť a nezmyselnosť brutalít. Nuda je prítomná už od prvého sequelu(?), ale občas tu presiakol aj nejaký náznak niečoho, čo nazvať náčrtom príbehu. Toto je už ťažko sledovateľné bez toho, aby sa človek stále nedíval na ubiehajúci čas filmu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kacuja Macumura už si prostě jen točí úchylnosti, protože na to ho docela užije. Nic moc jiného v tom není. Dostal nápad, který není až tak špatný, ale jeho pojetí už je celkem ohrané a není v tom nic moc navíc. Prostě snímek pro lidi, kteří mají něco podobného rádi, ale i ti zde najdou hlavně protahované scény, kde s moc neděje. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Táto séria ide každým dielom len nižšie, takže tá nula v názve by sa dala brať ako taký sebareflexný prvok naznačujúci že režisér vie o svojej rastúcej nemohúcnosti... ale nemôže si skrátka pomôct. Inak povedané, ďalší diel a v ňom ďalší úchyl čo unesie ženskú. "Šokujúcim" zvratom má byť to že tentoraz chce úchyl aby žena mučila jeho, takže môžeme si trebárs "užiť" scénku kde mu drví prst v maličkom zveráku. Lenže film už úplne stratil dych a len sa dusí v malátnom tempe plnom uspávacích dialógov podporených clivou klavírnou hudbou. Sranda príde až v scéne ktorá je niečo ako paródia na výrok že ženu ani kvetinou neudrieš. Vtedy totiž na scénu pricupitká ďalšia žena domina a tá úbohú väzenkyňu zmláti kyticou. Potom sa napije úchylovej krvi a trochu mu podrví gule... samozrejme cez trenky, treba predsa zachovať dekórum. Ale o kozy neprídeme, aleluja! No a končí to ako vždy, Nešťastnica svojho únoscu zabije, odreže mu pinďúra čo nestojí ani za reč a odíde do vychádzajúceho slnka. Nejaké pozitívu ale film predsa len má, ešte jeden diel a mám to celé z krku. ()

Reklama

Reklama