Reklama

Reklama

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Pokračování Rozen Maiden mě naplnila podobnými pocity jako řada první. To jest - nic moc. Zvláště infantilní rádobyvtipné výstupy některých panenek, hlavně pak Hinaichigo a Kanarie, mi lezly řádně na nervy. A pravda, objevily se dvě nové panenky otravná Kanaria a záporačka Barasuisho. Ta druhá měla aspoň relativně zdařilý vzhled. Až na pár pozitivních momentů (ale opravdu minimum) se tedy Traumend IMHO nevyvedl. Slabší **. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ako som už písala pri prvej sérii platí to isté s tým, že druhá série ma nadchla viac ako tá prvá a patrí medzi moju naj sériu z Rozen Maiden. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Pokračování původního Rozen Maiden bylo poněkud silnější, to se mu upřít nedá. Dokonce to kolem 6. episody dosti gradovalo, ale zakončení bylo jaksi... Jak to říct... Čudné. Kdo viděl, ví. Kdo neviděl, no, ať si ohodnotí sám. Malinko lepší, zvedám proto hodnocení. Na Rozen Maiden: Ouvertüre to však dozajista nemá. 60% ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Dúfam v tretiu sériu, aj keď sa jej najskôr nedočkám. Inak druhá séria any nesklamala avšak ani veľmi neprekvapila, postava Kanárie my začala liezť časom na nervy (nechápem načo sa snažili okopčiť jahôdku, keď im to nevyšlo). Plus som očakával viacej priestoru vzťahu Shinko a Jun, ale ktovie, možno iná cesta pre Alice, ukáže niečo nové, ak bude. Inak opäť za *****, kedže som si seriál obľúbil. I keď ostatný dajú o hviezdu menej. ()

Reklama

Reklama