Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jai Dixit (Abhishek Bachchan) je poctivý kriminalista, který dostane za úkol vypátrat partu bombajských zlodějů, která vždy někde udeří a zmizí dřív, než stačíš zvolat "chyťte ho!", zejména díky svým ultramoderním a superrychlým motocyklům. Poté, co si zloději nakradou dost, rozhodnou se stáhnout do ústraní coby poctiví chlapci rozvážející pizzu - šéf gangu, frajer Kabir (John Abraham), si ale nenechá ujít hru na kočku a myš s nezdolným detektivem na motorce v patách. Film převzal klasickou strukturu příběhů o policistech a zlodějích a perfektně ji zasadil do reality 21. století i s netypickým závěrem. Hlavním hitem letošní sezóny se po celé Indii stala titulní píseň filmu Dhoom Machale. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Slabá akce a minimum opravdu cool scén, odhazují tento snímek bohužel až pod hranice filmového průměru. Zábavné scény jsou přibližně tři. V první odhazuje Abraham helmu, v druhé odhazuje Abraham auto a ve třetí odhazuje Abraham zapalovač. Obě hlavní postavy jsou nicméně sympatické a věřím, že v následujících dílech se z jejich interakce podaří dostat trochu více. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejvíc cool film, co sem kdy viděl, tady je prostě všechno cool, dokonce se tu cool vstává i z postele a nebo sundává helma, tady by snad byly zpomalený a hustý i záchodový aktivity po snězení 2 kil tvarohu, vypití 5 litrů mléka a doražení se 10ti pivama, navíc to je absolutně zábavně podaný, je to sice kravina neuvěřitelných rozměrů a scénář muselo psát retardovaný batole, ale to tomu prostě nezabrání, aby to díky šíleným muzikálovým vsuvkám, který jsou překvapivě extra zábavný, slušný akci, která je podporovaná svižnou hudbou a režisérem, co se vzhlíd v Bayovi, celý dvě hodiny bezva bavilo a navíc tu jsou skvělý indický kočky, který nejenže jsou v super sexy upnutým oblečení, ale dokonce, když hlavní hrdina po ránu vstane, tak jeho žena už dávno pěkně pracuje na vymalování bytu v mini kraťáskách a s vlasy, který jí vlajou i přes zavřený okna a absenci větru, prostě dokonalá žena. Víc k tomu nemam, co říct, další šílenej produkt Bollywoodu ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Docela zdařilý a občas celkem zábavný motorkářský indický akční thriller, který bych doporučil především těm, co si pod uvedeným slovním spojením nedokáží nic moc představit. Pro zajímavost, k vidění jsou takové perly jako: Ve více něž dvousetkilometrové rychlosti vstává policista z místa spolujezdce na motorce, pistolí sestřeluje jednoho z padouchů, kterého ovšem jeho komplic ve stejné rychlosti hbitě háže ze země za sebe na sedadlo. Ohněm proskočivší hořící policista s kamennou tváří dál střílí po lupičích a nechá se hasit od duchapřítomné ochranky. A další. "Kdybys nebyl zlodějem, byli bychom přátelé". ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná ptákovina, v níž logika ujíždí ještě rychleji než ty vytuněné motorky s nitrem, na kterých padouši trhají dálniční asfalt ve třistakilometrové rychlosti. Že se tu na fyzikální a gravitační zákony a (logistickou) předehru před akcí nehraje, je jasné každému, kdo viděl nějaký indický akční film... Už jsem si zvykl, ale na druhou stranu tu cool scén, mezi které lze zařadit i povedená taneční čísla a dvojku sexy modelek (oboje si nezadá s natřaskanějším druhým dílem) nebylo zase tolik, aby úplně přehlušily občasnou dějovou mimóznost. Ale kvůli pěknému vizuálnímu pojetí, nabušeným motorkám a nádherným kočkám, co svůdně zpomaleně kroutí dokonalými postavami, bičovány vodou (mít svršky průhlednější, na chlapy by lezly mdloby :), první Dhoom za podívání jistě stojí. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Jak jinak zase brát tenhle fim s rezervou. Opět se zpívá, tancuje, krásné ženštiny se kroutí, a akce kašle na fyzikalní a gravitační zákony. Tentokrát se kopíruje mix rychle a zběsile a 48 hodin. Policajt Jay Dixt se spojí s místním motorkárským tulpasem, aby chytily motorkářské zloděje. Klasická zápletka která ovšem tady funguje. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (1)

  • Motocykly, které se ve filmu objevují, jsou Suzuki Hayabusa o objemu 1300 cc, Suzuki GSX-R600 objemu 600 cc a Suzuki Bandit o objemu 1200 cc. (filmsim)

Reklama

Reklama