Reklama

Reklama

Toxické děti

  • USA The Children (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká se, že děti jsou naše budoucnost. V tom případě je pekelně temná. Poklidné novoanglické městečko Ravensback se probouzí do noční můry. Autobus plný školáků bez vysvětlení zmizel. Ale to není důvod, proč je šerif Hart tak znepokojený. Hlavní problém je v tom, že se děcka vrátila – plná nenávisti, zášti a vražedných myšlenek. Jejich smrtonosné sevření brzy poznají kamarádi, tatínek i milující maminka. Chcete být radioaktivní obětí od ravensbackých školáků i vy? Máte ideální příležitost... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Toxické děti nejsou ničím převratným, ale jsou docela šikovným, sympatickým horrorovým počinem typickým pro TROMU. Ovšem s tou výjimkou, že humor zde není prvoplánovaný a téměř chybí. Dá se na to dívat, je to takové nenáročné dílko jakých TROMA vytvořila desítky. Herecké výkony obstojné, gore minimální, ale pěkné masky spálených obětí. "Šokující" závěr, který byl předem úplně jasný ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu. Už jsem ten film kdysi viděl. Mám dokonce i za to, že tenhle film mám někde na levným dvd z trafiky a kdyby se mi chtělo pohledat(což se mi nechce) tak ho najdu. Ale jelikož jsem zde film neměl ohodnocenej tak jsem si dal repete. Toxické dětičky natahujou ručičky. Objetí dojemné bývá ale smrtelné. 3hvězdy ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Béčko, ktoré sa svojou stavbou nelíši od tuctov ostatných svojich príbuzných. S tou výnimkou, že je krotkejší a o dosť nudnejší. Gore ( okrem masiek ) je zbytočné spomínať, napätie takmer nulové a atmosféra sa vyplaví na povrch len v náznakoch. A všetko to ešte doráža záver, ktorý sa logicky dá čakať, ale paradoxne práve proti logike ide. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nic moc, ale druhá půlka po setmění se rozjede úplně výborně. Mě osobně moc neseděl fakt, že ty dětí vraždí po tom, co je ozářil nějaký únik z lokální elektrárny. Určitě by se kolem toho dala vymyslet mnohem lepší story, taky by nevadilo kdyby děcka byly o něco dravější, brutálnější, vraždy trošku jiné ... Nicméně úplně marné to není, atmosféra ospalého městečka Ravensack je celkem dobře vykreslená a rozhodně sem si oblíbil postavu místního šerifa (Gil Rogers). 50% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Při koupi dalšího hororového titulu, jenž k nám chrlí firma řiťka video, jsem očekával další tromáckou úchylnost, avšak byl jsem velmi překvapen, že tato excentrická společnost, s tímto filmem nemá co do činění, musím říct, příjemně. K některým filmům jejich svérázný humor sedne, osvěžuje je, některým ale naopak ubližuje, a právě tomuto titulu by nebyl možná dvakrát k užitku. Tvůrci přisli s jednoduchou myšlenkou, jak obzvláštnit zombie horory, které v té době byly velice populární, nebudeme si nic nalhávat, jejich rozpočty nedosahovaly žádných astronomických výšin, tento produkt nevýjimaje, ale není to na škodu, není ani potřeba. Lze si snad představit něco více mirumilovného, než sladoučká děťátka, z toho pramenící jejich zdánlivou neškodnost, kdo by v nich přece viděl vraždící stvůry. Ale všichni dobře víme, že malí smradi, jsou ty největší mrchy pod sluncem, nic než našít to nich brokovnicí si nezaslouží, jenže to na ně neplatí, což je jen dobře, aspoň to není tak jednoduchý fádní vyvražďovačka. Režírováno i zahráno solidně, kamera šikovně zabírá tak, aby záběry nebyly moc pracný, ani drahý, musím však pochválit hudbu, je znát, že se na ní podílel ostřílený hororový harcovník Harry Manfredini, hudební tvůrce takových klasik jako Pátek třináctého. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední film, v kterém si zahrála herečka Shannon Bolinová. (Pumiiix)
  • Řev, který vydávají posedlé děti při umírání, je namixován ze zvuku koček v říji. (Fenk)

Reklama

Reklama