Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satonaka Haru je kapitán hokejového týmu a jeho spoluhráči jej velmi respektují. Hokej je pro něj vážnou věcí, zatímco vztahy se ženami jen pouhou hrou. Murase Aki je typická japonská sekretářka, která čeká na svého přítele, až se vrátí ze studií z ciziny, jenomže ten zřejmě nemá v plánu se vracet. A tak se její kamarádka rozhodne, že pro Aki nastal čas si najít nového přítele a bere svou kamarádku na hokejový zápas. Po zápase se dívky ocitnou na oslavě s hokejisty, kde Aki potkává Harua. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hodně věcí je v seriálu krásně přirozených a řekla bych, že většina dialogů je dobře vybroušena, bohužel, ačkoliv to má jen 11 dílů, tak to trpí neduhem asijských seriálů - konec je natáhlý, až to bolí kvalitu seriálu. Stačilo tomu těch osm a byl by to vážně povedený romantický seriál. Jenomže ono ne, muselo se to zamotat, natáhnout, vyplnit zbytečnou vatou a já musela snížit hodnocení. Nemluvě o konci, který je tak asijsky oblíbený. Naštěstí velkým plusem byla hudba od Queenů a herecký výkon Kimury Takuji, když hraje obyčejné chlápky, tak je zahraje tak přesvědčivě, že se člověk nemůže divit, že se do něj hrdinka bezhlavě zamiluje. Mohlo to být lepší. A rozhodně v tom nehledejte hokej, to je jen taková kulisa, prostředek, jak se ti dva mohli setkat a jak se jim to mohlo trochu zamotat. Krásné 3*. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla od Japonců vážně slabota. Příběh vpodstatě nulový (až zhruba do šestého dílu to má více méně epizodní charakter bez jakéhokoliv rozvíjení děje), písničky od Queen potěší, ale upřímně až na We will rock you se tam moc nehodily a ty hokejové pasáže mě normálně vytáčely - copak takhle vypadá hokej?? Chápu, že tvůrcům asi o autentičnost moc nešlo, ale záběry kdy hlavní hrdina jede sám na bránu a nikdo (!!) mu nestojí v cestě na mě byly prostě moc. Hlavní dvojka je sympatická a jejich vztah uvěřitelný, ale ten konec jsem nepochopila - to jako testoval její lásku, či co? A toho patosu a moralizování tam, o tom se nezdá ani Korejcům v jejich nejdivočejších melodramatických snech. ()

Reklama

Reklama