Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Takova mladsi sestricka predchoziho dilu. Film jako celek je OK, ale nektere casti mi prijdou ...jak to jen rict a nebyt neslusny..." min fekalni". Rozhodne se tady je s kym ztotoznit...az na par vyjimek je snad kazda scena aspon trochu vtipna-a celkove z toho je vyborne koukatelna komedie, kterou nesmite brat nijak vazne-pobavi vas, misty vas i vtahne do deje...ale to je tak vsechno:D P.S.-od te doby mam rad earl grey ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Folk: 1. Get Steady - Jonny Lives! ,2. Pop Song - The Lashes ,3. Aftermath - The Alternate Routes ,4. Hater - Everclear ,5. Boys Will Be Boys - The Ordinary Boys ,6. Shine - Shannon Noll ,7. Green Light - Punchline ,8. Eyes of the Night - The Starlight Mints ,9. Crazy Bitch - Buckcherry ,10. Different Than You - The Exies ,11. Who Are You Now? - Brandston ,12. Heads Will Roll - Marion Raven ,13. A Kick in the Mouth - Reuben ,14. The Ugly Truth - Hanson ,15. Shine - The Skies of America ,16. Amber & Green - David Hopkins ,17. Buckets of Beer - The Tossers , ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Drew Gallagher .. Do odpad!u to má ještě daleko, protože fekálních a vulgárních vtípků je poskromnu. Respektive je zde poskromnu jakéhokoliv vtipu. Zápletka je banální snad jako vždycky, cesta i konec filmu jasný hned od začátku. Co taky čekat, když se k partě loserů přidá indický guru Taj, zakouká se do dívky školního snoba a rozhodne se vyhrát školní pohár? Kal Penn je sice snaživý, ale nemá prostor ani nikoho, kdo by mu pomohl něčím novým zaujmout. Zbytečná komedie. ()

Vojťas odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně nevím, co bych měl na tomto filmu hodnotit kladně. ... U první SEXY PÁRTY jsem se bavil a i když si řeknete, že tohle je to samé v bledě modrém, je zajímavé, jaký z toho může být rozdílný dojem! Hrubé dějové schéma (dá-li se to tak nazvat) se možná podobá, ale stylem zpracování a humorem, který klesl až na dno, to je pro mě velké zklamání. TEČKA! ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Bezvýznamná participace na subžánru fekálních teen-komedií, postrádající byť jeden opravdu dobrý moment, servírující přehršel hluchých až vyloženě trapných. Ani Kal Penn neutáhne povoz, který postrádá scenáristická kolečka a nevycucá vtipy tam, kde k nim není prostor. Jedna hvězdička za jeho přesto nemizející nadhled a postavu permanentně nadržené hlásičky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Tajovo poslední jméno Badalandabad v hindském slangu znamená "země, kde lidé mají velké penisy". (Miuri)

Reklama

Reklama