Reklama

Reklama

Sexy párty 2

  • USA Van Wilder 2: The Rise of Taj (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Taj prichádza z Indie do Anglicka na prestížnu univerzitu, aby všetkým ukázal, čo je to pravá zábava. Vyzbrojený dobrými radami od otca, nadšením, a obrovským očakávaním, prechádza nádhernými priestormi univerzity, aby sa od krutého a arogantného Pipa dozvedel, že ho práve vylúčili z exkluzívneho bratstva Líšok a Chrtov. Na jeho veľké sklamanie sa musí namiesto nádherného starobylého zámku ubytovať v odpornej chatrči spolu s jej ďalšími štyrmi nájomníkmi. Nestráca optimizmus a svoje vylúčenie zoberie ako výzvu a založí vlastné bratstvo Kohútov a Býkov. Kohúti a Býci sa rozhodnú zúčastniť sa na univerzitnej súťaži proti Líškam a Chrtom. Ide o veľmi významnú udalosť, na ktorej každé bratstvo zbiera akademické body. Jeho misia začína... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Bezvýznamná participace na subžánru fekálních teen-komedií, postrádající byť jeden opravdu dobrý moment, servírující přehršel hluchých až vyloženě trapných. Ani Kal Penn neutáhne povoz, který postrádá scenáristická kolečka a nevycucá vtipy tam, kde k nim není prostor. Jedna hvězdička za jeho přesto nemizející nadhled a postavu permanentně nadržené hlásičky. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Drew Gallagher .. Do odpad!u to má ještě daleko, protože fekálních a vulgárních vtípků je poskromnu. Respektive je zde poskromnu jakéhokoliv vtipu. Zápletka je banální snad jako vždycky, cesta i konec filmu jasný hned od začátku. Co taky čekat, když se k partě loserů přidá indický guru Taj, zakouká se do dívky školního snoba a rozhodne se vyhrát školní pohár? Kal Penn je sice snaživý, ale nemá prostor ani nikoho, kdo by mu pomohl něčím novým zaujmout. Zbytečná komedie. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Folk: 1. Get Steady - Jonny Lives! ,2. Pop Song - The Lashes ,3. Aftermath - The Alternate Routes ,4. Hater - Everclear ,5. Boys Will Be Boys - The Ordinary Boys ,6. Shine - Shannon Noll ,7. Green Light - Punchline ,8. Eyes of the Night - The Starlight Mints ,9. Crazy Bitch - Buckcherry ,10. Different Than You - The Exies ,11. Who Are You Now? - Brandston ,12. Heads Will Roll - Marion Raven ,13. A Kick in the Mouth - Reuben ,14. The Ugly Truth - Hanson ,15. Shine - The Skies of America ,16. Amber & Green - David Hopkins ,17. Buckets of Beer - The Tossers , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem sice naprosto pitomou, ale zabavnou blbost. Dostal jsem jen pitomou blbost. Clovek by rek, ze z tematu soupereni dvou skupin - bohaci a lordi versus ozralove a luzri bydlejici v chatri s nazvem Chliv se vyzdime spousta zabavnejch situaci. Sem tam nejaka opravdu je, ale bohuzel ne moc a rozesmeje jich jen minimum. Aspon, ze tu je frajer Kal Penn, kterej zachrani kde co. Kdyby aspon sem tam ukazali pritomny zensky nejaky kozicky, tak by to sice nebylo zabavny, ale aspon by bylo na co koukat, ale ani to ne. Takze jen 2*. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Návrat legendárního Van Wildera se bohužel nekoná. Z původního castu zbyl pouze Kal Penn a jako bonus oteklé psí koule. Taj se od svého mentora hodně naučil, takže většina filmu stojí jen na jeho nabytém sebevědomí. Divák si tak musí vystačit se stále lehce nesmělými krůčky před kamerou v podání Lauren Cohan, které však stačí provětrat svoje hlavní přednosti. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Americká Kozomedie, která postrádá jakoukoli lepší scénu či moment. Kal Penn a Lauren Cohan + nekteré ftípky si zaslouží jednu *, už jen díky jim dvou je film stále snesitelným, i když dost na hraně a jsou mnohem horší filmy s vyšším hodnocením. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, nesnáším prcičkovský humor a čekal jsem, že film nedokoukám a rychle mu nadělím odpad, ale Sexy párty 2 příjemně překvapila v tom smyslu, že je sice předvídatelná až běda, s impotentním humorem, místy křečovitými herci a trapnými místy, na druhé straně ale není tak vulgární a tupá, jak jsem si myslel. Existují v příslušné kategorii i horší kousky. Celkový dojem: 20 %. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednoducho povedané - nič moc. Čakal som obdobnú, minimálne rovnako zábavnú komédiu ako bol prvý diel, ale opak je tu pravdou. Druhý diel Sexy párty nesiaha ako takej jednotke ani na päty, je to iba nezábavný odvar, ktorému chýba väčšina prvkov vtipného filmu. Aj samotný dej mi pripadal tak nejako okopírovaný a nudný. Ani Kal Penn nezachránil túto biednu komédiu. Nie je toho veľa, čo by sa dalo vyzdvihnúť, na druhú stranu - pre jedno zhliadnutí prijateľné. Snímku som si pozrel kvôli krásnej Lauren Cohan, ale to nestačilo na to, aby ma snímka bavila. V závere stačí len odporučiť, aby ste sa tejto snímke vyhli míľovými krokmi. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 9/10/// +velice zábavné dialogy, je na co koukat .-), několik vydařených fórků -v druhé půlce se však film více soustředí na soutěž jednotlivích družstev a začíná to působit trošku natahovaně/// Volně navazující pokračování, ve kterém z původních herců zbyl jen Kal Penn a pes s velkejma koulema. Ale budete se divit, stačí to! Prostředí je nové, herci jsou nový (ale pozor na Teen komedie dobře zvolení) a rovněž zápletka stojí na nějakých základech. Překvapivě se nevaří z vody a pokud budete správně naladěni, budete se skvěle bavil. /// Celkem 71%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ubohá komedie, která nenabídne absolutně nic zajímavého. Vše jen opakuje z jiných teenage komedií, ale o poznání v podřadné kvalitě. A směle tuhle komedii řadím mezi jednu z nejhorších ve svém žánru. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Asi nikdy nepochopim, proc ti zli jsou v teenage komediich vzdycky ti hezky :) Jo, byla to teda zhustena sracka, ale aspon je na co se divat (mam na mysli samozrejme zaporaka). ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak už nám tu zbil jen Kumár a jeho banda a taky to bylo teda fakt dost slabý až mě to chvílemi i bolelo poslouchat ty nepovedený jokes. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě první díl znovu, jen v anglickém a možná trošku "dospělejším" prostředí. I díky tomu (kvůli tomu znovu) prakticky bez humoru, protože podruhé už to prostě zábavné není. Úsměvných okamžiků je opravdu jen pár. Tady by pomohlo snad jen více prsou, spermatu a fekálií. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Vyčpělá látka, která ovšem působila relativně mile v prvním díle těžce znásilněná snaho o vydolování nečeho, co tam prostě není. Zbytečný film. ()

Reklama

Reklama