Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tačibana Keiičiro se rozhodne otevřít cukrárnu, kterou pojmenuje Antique. Chce ji mít co nejlepší a proto najme prvotřídního cukráře Ona Jusukeho. Jak to tak vypadá, Jusuke má problémy se ženami, ale to nevadí, protože do kuchyně žádné přijít nemusí. Do party k nim přibude Kanda Eidži, bývalý boxer, který miluje dortíky, a Kobajakawa Čikage, blízký přítel majitele a současně jeho bodyguard. Všichni mají ve svém životě nedořešené otázky, stejně tak i jejich zákazníci. Nad zákusky toho ale člověk dokáže vyřešit spoustu. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak nějak bylo moc fajn vidět tyhle herce pospolu. Většinou je znám z novějších počinů a jinak, takže bylo zábavné je vidět v takovýchto rolích. Každý z cukrárny Antique měl tajemnou minulost, každý si sem něco přinesl (i zákazníci); občas až moc klišoidní, předvídatelné, ale i jedinečné a zcela osobní. Bylo zajímavé pomalu odhalovat, co se skrývá za postavama, až to vypadalo, že mají hloubku :-) Navíc poslední díl byl řešený opravdu zajímavě - nejsem vůbec zklamaná koncem (jak se tak často stává). Není to romantická komedie, není to ani akční sportovní thriller či cokoliv podobného. Je to prostě jen náhled do určitého úseku lidských životů. A bylo to provedené pěkně (až na pár výjimek). Bonus: člověk se tu dozví i něco málo o dortících. Titulky. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavý počin, jehož některé aspekty se mi velice líbily (dorty, prostředí "cukrárny"), ale nějaké mě docela iritovaly (časem hlavně ty komentáře přes obrazovku). Některé příběhy jsou dobré, jiné méně, ale celkově z tohoto seriálu dýchá velmi příjemná a pohodová atmosféra, díky které jsou ochoten mu odpustit i těch pár nedostatků. ()

Reklama

Reklama