Reklama

Reklama

Hry bez hranic

(pořad)
  • Francie Jeux sans frontieres (více)
Soutěžní / Rodinný / Sportovní
Francie / Československo / Nizozemsko / Velká Británie / Malta / Maďarsko / Česko / Portugalsko / Španělsko / Belgie / Švýcarsko / Západní Německo / Itálie / Řecko / Jugoslávie / San Marino / Tunisko / Lichtenštejnsko, 1965, 69-81 min

Obsahy(1)

Zábavné soutěžní klání družstev Itálie, Portugalska, Malty, Švýcarska, Řecka, Maďarska, Slovinska, Anglie a České republiky ve známé mezinárodní hře. (oficiální text distributora)

Recenze (413)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mé vysoké hodnocení je nejen proto, že bych si takový hry rád zahrál ,ale jako vzkaz všem těm kravinám v současné době, které jsou založené na hlasech SMS . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já na Hry bez hranic koukal od mala, a nepamatuji si, kolik dílů jsem dohromady viděl. Ale jednou ze Spolany Neratovice vypustili omylem chlór a ten hnusnej tmavej mrak si to hnal přímo na naší vísku, směr Stará Boleslav. Když jsme se to od bratra, co tenkrát dělal u vojáků dozvěděli mobilem, okamžitě jsme zatáhli rolety, veškeré díry ucpali a čekali v temnu co bude dál. Jediné co jsme v tu chvíli mohli dělat, bylo pustit televizi a když jsem přepnul na jedničku, proháněli se na obrazovce Hry bez hranic. Okamžitě jsem zapomněl na nějaký chlór, který si přitom vál kolem našeho baráku a sledoval zábavu, která mě dokázala bavit tolikrát a za takových okolností, že by to kromě Pevnosti Boyard nedokázala jiná. (10/10) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už ani nevím kolik mi bylo, když jsem poprvé shlédl tento geniální pořad, který mě provázel mnoho let. Škoda, že už se Hry bez hranic nekonají, rozhodně bych se na ně znovu díval a bavil se. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Přesně jak napsal už Dudek , naprosto kultovní a fantastická soutěžní hra mezinárodních rozměrů, tuším snad vždy 9 týmů z Evropy. Pořadem nás provázeli alespoň v jejich začátcích oblíbení moderátoři ČT Martina Adamcová, Marcela Augustová a Petr Vichnar. Jako puberťák jsem si nenechal v České televizi ujít ani jeden díl tohoto kdysi tak populárního mezinárodního soutěžního klání. Nevím jak už je to dlouho, ale myslím že tak kolem roku 1992 (já osobně ji začal sledovat asi až kolem roku 1993) dorazila i k nám a já jsem vždy s takovým zaujetím a se zatajeným dechem sledoval soutěžní výkony v různých a v opravdu v sofistikovaných soutěžích nejen našich družstev. A věřte tomu nebyli jsme vůbec špatní a kolikrát jsme dokázali v této diváky oblíbené soutěži i zvítězit, a to sice hned při svém prvním startu v roce 1992 v Třebíči, v roce 1994 v České Třebové a v roce 1995 v Brně co si pamatuji, tqo naši předvedli vůbec jeden z nejlepších a nejfamóznějších výkonů vůbec. A všimněte si ještě jedné věci, 1qvždy to bylo doma a převážně se toto nepsané pravidlo potvrzovalo i u jiných družstev z jiných zemí, dřív anebo později. Škoda že se celá soutěž někdy kolem roku 1999 přestala vysílat. A reprízy starších dílů ČT zatím nehodlá opakovat. Po Boyardu moje nejoblíbenější televizní soutěž a příjemná nostalgie na soutěžní pořady doby minulé.Tady je:český downolad. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Lepší než Olympiáda. Velmi napínavé a skvěle gradované zápasy. Jak fyzické soutěže nemusím, tuhle jsem si (ale je to už nějaký pátek, kdy to reprízovali) nenechal ujít. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Naprostá genialita, královna všech soutěží, která zatím nebyla překonána. Hry bez hranic jsem miloval ve svém dětství, v pubertě a miluji je i dnes... Myslím, že není třeba připomínat, že našim se i docela dařilo :) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Svojím spôsobom prvá medzinárodne úspešná show, ktorá upútala pozornosť celej rodiny na báze súťaženia rôznych štátov, využívajúc potenciál národného cítenia a fandenia tým svojim. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Attention! Prêt!! Uííííííííí!!! Gigantický mezinárodní projekt, který nemá v historii zábavných televizních soutěží obdoby a kdo ví, jestli někdy ještě mít bude. Hlavní příčinou jeho konce byla obrovská finanční náročnost, kterou nestačila vykompenzovat ani divácká popularita provázející celou soutěž. Je to obrovská škoda, veškeré integrační snahy Bruselu totiž v porovnání s tím, jaký účinek tahle soutěž měla, dosahují jen zlomkového úspěchu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Preťahovanie sa polýstyrénovými lodičkami, gumovými krúžkami, dojenie obrích kŕav, súboj žolíkov a sympatický medzinárodný presah tohoto výkvetu medzi koprodukčnou TV zábavou. Mňam! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Športovo súťažno zábavný internacionálny, medzinárodný, televízny projekt "Hry bez hraníc" bol fenomén svojej doby, v ktorom bolo zapojených viacero európskych krajín. Zopár dielov som videl. No priznám sa, že ma to nijak zvlásť nebavilo. Vidím, že mnohí miesti uživatelia sú z toho dodnes nadšení a pejú na to slová chvály. Padajú tu aj také silné slová, že to bolo lepšie ako Olympiáda. Ja si to teda rozhodne nemyslím. Porovnávať serióznu Olypmiádu s touto infantilnou fraškou je do neba volajúca hlúposť. ** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem se zadrženým dechem, nejlepší sportovní pořad a kolébka pro všechny jiné podobné nápady. Týmy z celé Evropy a hlavě reprezentace Československa (a posléze Česka) se utkávají v různých disciplínách. Originální a zábavné, nevybavuji si že by byly disciplíny stejné, zato jen chválím. Soutěž tvořilo celkem zhruba deset různých disciplín, tematicky zařazených podle země, která momentálně hry pořádala. / Viděné epizody cca *10.dílů / ( Hodnocení: 10/10 ) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ach ta nostalgie. Tuhle soutěž jsem naprosto zbožňoval. Velice originální, zábavné. České týmy zde patřily k těm lepším, co pamatuju. V dnešní době si můžeme nechat jen zdát o tak perfektní soutěži. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je soutěž mého dětství, znělka mého dětství, no prostě tohle je jedna nostalgická vzpomínka, na kterou se nezapomíná. Fakt pecka. Už aby to na ČT 1 zase někdy opakovali :) ()

Související novinky

Darabont a King opět spolu

Darabont a King opět spolu

08.02.2007

Frank Darabont ještě nedokončil svůj nejnovější projekt a už se rozpovídal o svých budoucích plánech. V nynějších dnech pokračují přípravy na jeho další film The Mist, který vychází z novely mistra… (více)

Reklama

Reklama