Reklama

Reklama

Pyaar Kiya To Darna Kya

  • Indie प्यार किया तो डरना क्या

Obsahy(1)

Sourozenci Vishal (Arbaaz Khan) a Muskaan (Kajol) přišli už v dětství o oba rodiče a žijí na vesnici u strýce. Hlavní péči o Muskaan ale převzal její bratr. Vishal na sestře visí až příliš, odežene každého nápadníka, který se objeví. Muskaan si na bratrovi vyprosí, že ji pustí na studia do Bombaje. Na univerzitě se potká se školním frajírkem Surajem (Salman Khan), kterému okamžitě padne do oka. To se samozřejmě Vishalovi nelíbí, a tak odveze sestru zpět na vesnici. Suraj se za ní vydá, aby si získal dívku i jejího bratra. (rikitiki)

(více)

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

O tom ako Salman musí dokázať, že je hodný Kajol, "stará" klasika, ktorá nemá chybu. Piesne, romantika, bitky, mám to proste rada. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Milý film pracující s populárním tématem "chlapec si jde děvče zasloužit prací na venkov". Salman válí! Snad nikdy se mi ještě tolik nelíbil. Plnbý energie, roztomilý, člověk si říká, co se pokazilo? S Kajol tvořili opravdu hezký pár. Na druhou stranu Arbaaz a jeho ne-hraní mi lezlo na nervy stejně jako jeho postava. Dominantní starší bratry lze určitě prezentovat i jako lidi s mozkem. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to hodně dlouhá reklama na pepsi-colu a na jakýsi červený traktor, který dokáže dohnat a zlikvidovat i gazíka. Film je prošpikovaný infantilním humorem (dokonce si dělá legraci z tělesného postižení) a strašně amatérsky inscenovanými bitkami. Kajol roztomile blbne, Salman to přehání. Kupodivu, občas mezi nimi dobře zafunguje romantika. Konec je předem jasný úplně každému, kdo viděl aspoň jeden indický film. Jednoduše: pohádka, kde se bleskem napraví i úskočná macecha. /7. 7. 2017/ ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama