Reklama

Reklama

Koprodukční sci-fi horor v režii Juana Carlose Fresnadilla navazuje na úspěšný film 28 dní poté. Odehrává se šest měsíců po tom, co děsivý virus takřka vyhladil obyvatele Velké Británie. Armáda nyní vyhlásila, že boj s virem úspěšně vyhrála, takže uprchlíci se mohou vrátit a začít s obnovou země. Patří k nim i Don Harris se svou ženou Alicí a dvěma dětmi, kteří nákazu přežili. Nikdo ovšem netuší, že virus nebyl zničen úplně a vzal na sebe ještě nebezpečnější podobu. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
cariada

cariada (hodnocení, recenze)

srncek

"stal pre mňa najlepší film o zombie" jenže tady v tom filmu nenajdeš jedinou zombie!!! Ty lidi jsou živí ne mtví!!! Jsou pouze nakažení virem zuřivosti!!

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Nevidel som jednotku,pravdupovediac ani som nevedel,že toto je pokračovanie niečoho,dostal som sa k tomu náhodou a nestačil som kukať čo za adrenalínový masaker sa to na mňa už od úvodu valí!Film začína scénou v pivnici,kde sa parta ľudí kŕmi fazuľami a keď tu zrazu.....basolútne šialený kick ass začiatok mi vyrazil dych a okamžite sa toto stal pre mňa najlepší film o zombie a nič ho dodnes nedokázalo prekonať.Oceňujem tak isto aj absolútnu autenticitu a realičnosť situácie,že Londýn postihol takýto vírus a čo nasledovalo po ňom..záver ma dostal do kolien a zimomriavky som mal ešte hodinu po titulkoch..paráda. 92%

na příspěvěk reagoval cariada

AK-47

AK-47 (hodnocení, recenze)

Pro me kultovni zombie filmik, coz mi pripomina ze si ho jdu pustit znovu :-) , pekne v 2:25

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Naprosto super pokračování, naprosto super filmu... K pokračování filmů, zvláště těch co se mi líběj, bejvám hodně skeptickej, ale tohle je vážně dost neotřelé a vcelku originální. Pro zombie filmy mam slabost vůbec, ale 28 dní/týdnů poté je naprostý skvost tohoto žánru. Hudba bezva, akorát mě mrzí efekt rychlého přepínání záběrů v nejtěžších akcích (viz začátek) kdy není vidět prakticky nic, ale určitě to má něco do sebe a nedá se to brát jako nedostatek i když je to trošku na škodu.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Hudba je dle mého dobrá a nechápu co máš s basama když se ti to nelíbí běž si poslouchat Rock 'N' Roll :-).

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

toto nie je zly film, ale ta hudba ... kurnajs ja pocuvam drum&bass okrem ineho ale toto co som pocul v tomto filme ma skor opakovane vytrhavalo z filmu nez don vnasalo ..hlboke basy, nekonecne zdlhajuce monotonne basove vsuvky... film dobry, hudba katastrofalna... ***

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Na to že je to zombijáckej film se na to celkem dalo dívat.. Oproti minulému dílu se mi to líbilo více.... ale přesto to nebylo ono. Kdyby to šlo hodnotil bych 3,5 za geniální výkon Doyla

Soulkeeper

Soulkeeper (hodnocení, recenze)

z tohto filmu som bol tak v pici ( sry za slovo), asi dalsiu hodinu som o sebe nevedel, neni o com, 5*

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Sorry ale toto bol oproti jednotke ktora stavala hlavne na atmosfere totalny odpad (akoze nahnat ludi do jednej miestnosti kvoli karantene, aby ich nenakazil zombik co beha okolo a potom ho tam v podstate pustit, no hovadina na ntu) dovtedy to davalo zmysel potom uz vobec.

giftf

giftf (hodnocení, recenze)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů....líbil se mi o trochu víc než 28 dní poté ale také sem od tohodle pokračování čekal trochu víc, na mém hodnocení to však nic nemění. Jinak sem taky viděl nekolik krátkých bonusových filmů a ty určitě stojí za shlédnutí ... ale je jich na muj vkus dost málo a ted v poslední době je taky nikde nemůžu najít.

d-nao

d-nao (hodnocení, recenze)

Tento film sa ku mne dostal nahodou a to pretoze mi kamos napalil miesto 28 dni co som chel 28 tyzdnov. Teda ale fakt som si toto dielko vychutnal viac ako som cakal. Zaciatok bomba_sice potom slabsi dej na mrtvoly a krv ale stred a atmosfera to bolo nieco neskutocne v pozadi s tou hudobnou nadherou. Klobuk dole fakt toto ma chytilo za srdce viac ako Ja legenda pretoze na rozdiel od Willa Smitha a naozaj nepochopitelnej kombinacii upirov a mutantov vratane toho nahodneho zachraneneho konca je 28 tyzdnov ovela desivejsie a ,,realistickejsieúú. No a nakoniec sa mi viac paci cumiet na krasnu Imogen Poots ako na Wilka.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ssák

ssák (hodnocení, recenze)

hele tak je to jasný 28 měsíců poté Francie 28 let nebo tak něco na ten způsob Amerika !!!!!! říkala ta černoška v prvnim dílu že poslední co vyšlo v tv bylo že v mediich bylo ze infekce je i v Paříži A New Yorku

Maslord

Maslord (hodnocení, recenze)

Zbytočné pokračovanie, nemá absolutne nič okrem pár efektov a dobrému počiatočnému príbehu z jednotky. Inak sa nemá šancu yrovnat.

Lenik

Lenik (hodnocení, recenze)

Tenhle film se mi líbil :) ... a myslím, že i to herecké obsazení je dost dobré :) ... dávám 5* ;)

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Raz sa to pozret da ale s 28 dni potom sa to porovnat neda to bolo ovela lepsie

s.h.a.r.p.

s.h.a.r.p. (hodnocení, recenze)

od zacatku do konce velmi akcni, napinava a dynamicka podivana, vynikajici neomselou kamerou, ktera vam co chvili da pocit, ze spolu se vzteklounama dejchate hlavnim hrdinuv na krk... videt Begbieho sekat zombies (ackoli technicky vzato tohle zombies nejsou) pajcrem, poslechnout si skvele nalehavou ustredni melodii a proste vypit do dna ten skvele namichany fresnadilluv koktejl, ktery je mozna misty citit klisovitym aroma, ale ono to nejak proste vubec nevadi...

Mgiel

Mgiel (hodnocení, recenze)

Celkem zajimava zombíkovka, ale na mě moc rychlý zombíci ... jinak překvapěj umírající hrdinové ... je to celkem akční. Popcorn + Colaloka

Darren

Darren (hodnocení, recenze)

Gardenboy: Je to skladba od skupiny Muse. Jmenuje se Shrinking universe.

Gardenboy

Gardenboy (hodnocení, recenze)

Ludia, kto ste videli uputavku na tento film ... co to je za hudba na konci ukazky (jak tam ten spevak vrieska)? V oficialnom soundtracku som to nenasiel :(((((((

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

banální jak pro koho... Navíc bych si musel založit novej profil.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Magor..
Ale co takhle udělat ten banální test a máš pokoj?? Pokud nemáš ani na to, tak nevím, jak nás chceš obohatit...

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Filmy, které budou uvedeny do naší kino distribuce, můžou před datem jejich premiéry hodnotit pouze refundovaní uživatelé s právy komentovat. Magořina kdo to vymyslel!!!

chrustie

chrustie (hodnocení, recenze)

Nemuzu si pomoct, ale tohle se mi oproti 28 dnum moc nelibilo.. Prilis urvane, tmave :( vytratilo se to kouzlo psychologie a misto nej je na scene vice krve, sniperi na strechach, palba do davu.. moc akcni..

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Prvé ohlasy veľmi dobré, IMDb je dokonca na 75% z 11.000 hlasujúcich... nesmelé nádeje sa začínajú napĺňať... Fajn, fajn, fajn!!!

Dement

Dement (hodnocení, recenze)

Tady v Irsku uz to bezi v kinech...ukazky teda vypada uchvatne to se musi nechat, ale obavam se ze to nebude zadnej zazrak...

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Le_Chuck: Důvod k nadšení bude - doufám - až po zhlédnutí.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

Těším se hodně, jednička je můj velmi oblíbený film...jen je škoda že se u filmu nevyskytuje ani jedno z mých oblíbených jmen Danny Boyle a Cillan Murphy..

petero

petero (hodnocení, recenze)

Zdá sa že nás čaká ďalší kvalitný hororík z Británie =)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Uznávám, zatím není důvod k nadšení, ale hodnocení na IMDb je velice pěkné 8.1/10 :)

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

choze: Ne, myslel jsem dvojku a trojku. Dvojka se odehrává v chatce a blízkým okolí a trojka už v jakémsi středověkém světě plným nemrtvých a místo nějakého mlácení jedné obludy velkolepé bitky :) A jinak mně osobně se možná trojka líbila o chlup víc než dvojka. Mnohem víc nadsázky, nesmrtelné hlášky...

petero

petero (hodnocení, recenze)

Robert Carlyle opäť v horore. Mňami. V Ravenous bol fantastický...

choze

choze (hodnocení, recenze)

Nin: Spíš Evil Dead a Evil Dead 2, ne? Navíc Armáda temnot byla jednoznačně slabší než Evil Dead 2, takže by to vadit mělo.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

choze: Komu to vadí? Si srovnej třeba Evil Dead 2 a Evil Dead 3 :)

choze

choze (hodnocení, recenze)

Stíhačky bombardující město plné nakažených? Nic proti tomu, ale nebyl původní film komorní záležitost pro pár herců?

Knuckless

Knuckless (hodnocení, recenze)

Carlyle? Dobrý... No bál jsem se toho, ale trailer nevypadá zas tak špatně... Mám se teda těšit? Dobře tak to zas ne- ale zvědavej už docela jsem... :-)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

To nevyzera az tak prvoplanovo, ako by sa automaticky ocakavalo...

klerik

klerik (hodnocení, recenze)

Celkom fajn herci, len mám strach, či z toho nebude len béčkové video pokračovanie. "Jednotka" bola super, lenže prázdne mesto a digitálna kamera už teraz nemusí natoľko fungovať...

Související novinky

Boyle chystá pokračování 28 dní poté

Boyle chystá pokračování 28 dní poté

25.06.2019

Zatímco scenárista a režisér Danny Boyle (Steve Jobs, Trans) promuje v rozhovorech svůj nejnovější snímek, hudební komedii Yesterday, rozpovídal se teď i o dalších věcech a kromě toho, že se zaslíbil… (více)

Bude nový Higlander suprzelený?

Bude nový Higlander suprzelený?

21.05.2012

Komiksový Green Lantern byl hodně velký průšvih. Studio Warner se sice chvíli bouchalo do prsou, že natočí dvojku, ale to asi jen některý ze šéfů studia dostal do rukou chybné vyúčtování. Ryan… (více)

Highlandera přinese ze záhrobí vrána?

Highlandera přinese ze záhrobí vrána?

20.09.2011

Jak vzniklo toto podivné spojení? Jednoduše. Režisér Juan Carlos Fresnadillo (foto), který na sebe upozornil hororovým sequelem 28 týdnů poté, je už nějakou dobu spojován s remakem kultovní Vrány. A… (více)

Reklama

Reklama