Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

Falko 

všechny recenze uživatele

Ducharsky horor, ktory mal podla mna na viac, scenaristicky slabe a prilis kratke, co je len na skodu. Trosku mi pripominal (The Amityville Horror - 3:15 zomries) ale ten bol podla mna natoceny omnoho kvalitnejsie. V kine sa divaci na Prekliati domu väcsinou smiali a na konci filmu zaznel taky ironicky potlesk, takze predpokladam, ze tiez neboli moc nadseny. Avsak nemozem povedat, ze by som sa nudil, ale je to tak na jedno pozretie a pri takom pocte hororov, ake sa dnes natacaju, na tento urcite rychlo zabudnem. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Rodinka se nastěhuje do barabizny strachu nemaje, Psycha a Ptáků neznaje, což je fuk, protože vrány jsou tam stejně jen proto, aby atakovaly toliko údržbáře, kterému tak bylo potřeba "vrátit" paměť, aby to všechno (slunečnice, fleky na zdi, ruce, které uchvacují, co je ... po ruce a hafo dalšího otahaného) do sebe pěkně "zapadlo". Uf ! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl docela spokojený. Bratři Pangové jsou moje krevní skupina a na jejich filmy se podívám vždycky velmi rád. Ani tentokrát mě v žádném případě nezklamali. V první řadě chci pochválit výběr herců, kteří v čele s Kristen Stewart předvedli velice solidní výkony. Po trikové stránce nemám rovněž skoro co vytknout, ale souhlasím s tím, že scénář je místy hodně děravý a snadno předvýdatelný. To mi však nezabrání ocenit celkovou kvalitu filmu i vysokým hodnocením. 7/10 ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::: Totální překvápko !! Čekal jsem od toho nějakou sračku, dle vaších "propracovaných" ,-) komentů, ale sračka se nekonala. Super scény s vránami - taky Vám to přimomínalo Ptáky ?? Věděli jste, že vrány jsou po delfínech druhé nejchytřejší zvíře na světě ?? Že ne ?? Já taky ne. Super film, který se mi moc líbil. Taky se mi moc líbil dokument Z natáčení, který byl na dvd - břatři Pangové vysvětlovali průbeh natáčení atd........ Super. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tak teda nic moc. Za celý film jsem nepocítil ani jednou strach a lekl jsem se jen jednou, což je na duchařinu přeci jen málo. Je sice pravda že film dokáže zaujmout a nespustíte z něj oči ale po skončení si řeknete "hm dobrý a dál?" a ono nic už je konec. Bohužel takhle na mě film působil, dávám mu průměrnou známku protože přeci jen jsem viděl o něco horší duchařiny, ale zklamání jsem pociťoval prakticky hned od začátku. McDermott je fajn, Millerová je ve svém věku celkem pěkná, a Davis(kouřící muž z Akta X) je frajer, jedinou výtku mám ke Stewartový ten její koní ksicht je v tomhle filmu hroznej. A ten malej capart taky nic moc. Jak jsem řekl příběh je sice klišé, a na konci se mi oči otočily v sloup. Co bych měl ještě pochválit? Snad jen útok vran které jsou fajn. Takže jak bych to řekl průměr vlažný průměr. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama