Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl docela spokojený. Bratři Pangové jsou moje krevní skupina a na jejich filmy se podívám vždycky velmi rád. Ani tentokrát mě v žádném případě nezklamali. V první řadě chci pochválit výběr herců, kteří v čele s Kristen Stewart předvedli velice solidní výkony. Po trikové stránce nemám rovněž skoro co vytknout, ale souhlasím s tím, že scénář je místy hodně děravý a snadno předvýdatelný. To mi však nezabrání ocenit celkovou kvalitu filmu i vysokým hodnocením. 7/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch sa väčšinou dokážem báť len pri exorcistických a duchárinách. Preto je takmer každý zástanca týchto subžánrov, pre mňa zaručeným guilty pleasure. Messengers nie sú výnimkou. Má to síce pekne neoriginálny dej a efekty na úrovni roku ´99, ale sú tam proste duchovia a Kirsten a je to celkom fajn. Pri scénke s deckom na rukách a "niečo mám za chrbtom", nabehli dokonca zimomriavky. Zábavný priemer ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::: Totální překvápko !! Čekal jsem od toho nějakou sračku, dle vaších "propracovaných" ,-) komentů, ale sračka se nekonala. Super scény s vránami - taky Vám to přimomínalo Ptáky ?? Věděli jste, že vrány jsou po delfínech druhé nejchytřejší zvíře na světě ?? Že ne ?? Já taky ne. Super film, který se mi moc líbil. Taky se mi moc líbil dokument Z natáčení, který byl na dvd - břatři Pangové vysvětlovali průbeh natáčení atd........ Super. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem zahlédl IMDB hodnocení, tak mě Messengers přímo zaskočili. Už první minuty mi poskytly jednu z nejhutnějších hororových scén, které za poslední dobu pamatuji, a zbytek se nesl v podstatě ve stejném duchu. Opravdu, při sledování jsem měl pocit, že mi někdo polévá páteř litry tekutého dusíku. Leč, na konci přišel o dost slabší závěr, pointa celkem nehodná průběhu, jistě zklamání... ale, je to horor. Co je v hororu důležité, úžasný průběh u kterého se klepu, nebo pět minut před koncem? ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi působivá filmová kompilace The Grudge, Amityville Horror, Ptáků a špetky z Osvícení. Dialogy jsou opět, tak jak ve spoustě filmech tohoto žánru, mnohokráte provařené, takže mým překvapením by asi bylo, kdyby zněly zcela jinak, zřejmě jsem si na ně zvykla. Velkým kladem filmu je přítomnost krásné Kristen Stewart, která si zde může vychutnávat poslední chvíle klidu před tím, než díky roli Belly Swan získá monstrózní celosvětovou popularitu, a taktéž pár slušných, děsivých momentů. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama